Pewnie sprawdzają ile serwer może wytrzymać. Zaczekają zrobią sobie przyczółek i jak już wszystko będzie cacy to usuną darmowe konta i zaczną kosić $. Chociaż ten pakiet na 2 lata to kusząco brzmi, założymy skorzystamy ocenimy
======== Już mnie zagrzali, straszne problemy z tą głupią aktywacją, nie mogę potwierdzić tego numeru chyba trzeba podać tel stacjonarny bo nie widzę innego wyjścia. Nie polecam tego serwisu
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista.
Jak rejestrowalem domene swojej dziewczynie, to rowniez mialem ten sam problem. Przy pomocy mojego iphona jednak poszlo bez problemow, zrob zgodnie z tym co podali w linku na maila - zaloguj sie i kliknij "rejestracja" - o ile dobrze pamietam, wtedy oddzwonia do Ciebie, doslownie za jakies 15-30 minut, przeloz wtedy karte do innego telefonu (procedure mozna powtarzac wielokrotnie, bo tez juz to przerabialem :P). Gdy potwierdzisz rejestracje, to uzyskasz na maila dostep do panelu - pozniej dostep przez ftp'a mozna ustawic itp. Zastanawiam sie tylko czy haczyk nie tkwi w tym ze np po 2 latach ceny ich beda bardzo wysokie.