btw. My tricks is : Ł and sz, try say : Łukasz
Moderator: SlashBeast
Write in form easier to say: WoocashWoocash wrote:btw. My tricks is : Ł and sz, try say : Łukasz
E tamWoocash wrote:@Nalchael czy musiałes wszystko zdradzac ;> ?
Gdzie mam je zapisac ?sproboj tak zapisac moje imie!

hmm.. najbardziej zblizenie wyszlo by "Kshyshtof"nelchael wrote:sproboj tak zapisac moje imie!Woocash wrote:@Nalchael czy musiałes wszystko zdradzac ;> ?

Baaaardzo prawdopodobne, ale wolalbym zeby zobaczyl jak sie dla niego poswiecamy i ze chcemy dobrze, zeby wreszcie ludzie uczyli sie pozadnego jezyka, a nie tylko angielski i angielski :]Woocash wrote:Wiecie, mam takie wrazenie ze @AlterEgo juz tego nie czyta, ba, moze nawet moze zapomnial o tym topicu ;/, ale to tylko moje przeczucie
BliskoPoe wrote:hmm.. najbardziej zblizenie wyszlo by "Kshyshtof"![]()
dobrze ze mam w miare czytelne imię - Marcin (in english Marcin -> Martin)
MarudziszWoocash wrote:ps.2 troszke zrobil sie OT, nieuwazasz ? :>
Chodzilo o jakiegos ebuilda... ale juz sie znalazlfallow wrote:jej , a w czym w ogole byl problem bo juz zapomnialem ?
No nie! kolejny marudafallow wrote:btw. Ciekawe czy taka sygnatura Woocasha jest zgodna z regulaminem forum![]()
![]()
Bo jest przydluuuugaWoocash wrote:A czemu miala by lamac regulamin ?
Wiem, ale kazde forum musi miec marude w skladzie - byloby inaczej nudno!Woocash wrote:Teraz to Ty marudziszBo jest przydluuuugaDluzsza niz 95% postow na forum
![]()
EDIT. juz poprawiles - ale za to krufka Ci sie rozjechalaWoocash wrote:A teraz jak wyglšda ?
przeszkadza w przejzystym czytaniu postow na foumWoocash wrote:A teraz jak wyglšda ?
Prawidlowofallow wrote:zrobilem split do nowego temtu OT![]()
Teraz to jest masakraWoocash wrote:cowsay
eg. : uname -a | cowsay :
uname -a | cowsayCode: Select all
_________________________________________ / Linux woocash 2.6.8.1-vivid3 #4 Wed Oct \ | 6 15:06:41 CEST 2004 i686 Celeron | \ (Coppermine) GenuineIntel GNU/Linux / ----------------------------------------- \ ^__^ \ (oo)\_______ (__)\ )\/\ ||----w | || ||