Moderator: SlashBeast

Code: Select all
genlop -ti openoffice
* app-office/openoffice
Thu Aug 5 01:03:35 2010 >>> app-office/openoffice-3.2.0
merge time: 3 hours, 38 minutes and 5 seconds.Code: Select all
genlop -ti libreoffice-bin
* app-office/libreoffice-bin
Sat Jan 29 22:05:45 2011 >>> app-office/libreoffice-bin-3.3.0
merge time: 12 minutes and 15 seconds.
Tue Mar 15 04:24:09 2011 >>> app-office/libreoffice-bin-3.3.1
merge time: 8 minutes and 58 seconds.
paxctl -v /usr/lib/libreoffice/program/soffice.bin
PaX control v0.5
Copyright 2004,2005,2006,2007 PaX Team <pageexec@freemail.hu>
- PaX flags: P-S-M-X-E-R- [/usr/lib/libreoffice/program/soffice.bin]
PAGEEXEC is enabled
SEGMEXEC is enabled
MPROTECT is enabled
RANDEXEC is enabled
EMUTRAMP is enabled
RANDMMAP is enabled

Ja właśnie z powodu braku miejsca musiałem sobie odpuścić instalację Libreoffice. Szkoda. Ale tak dzieliłem dysk, by możliwym było co najwyżej skompilowanie Openoffice.Garrappachc wrote:Jam sobie skompilował, ale poza tym, że potrzebował dużo więcej miejsca do kompilacji niż OOo, to większej różnicy nie widzę. Nawet w gui. No, ale to tylko moje zdanie

No cóż, dopiero za trzecim razem mi się udało i to dopiero po usunięciu wszystkich tempów, distfilesów, etc etcnUmer_inaczej wrote:Ja właśnie z powodu braku miejsca musiałem sobie odpuścić instalację Libreoffice. Szkoda. Ale tak dzieliłem dysk, by możliwym było co najwyżej skompilowanie Openoffice.Garrappachc wrote:Jam sobie skompilował, ale poza tym, że potrzebował dużo więcej miejsca do kompilacji niż OOo, to większej różnicy nie widzę. Nawet w gui. No, ale to tylko moje zdanie
No tak, też chciałbym mieć wybór to co chcę zainstalować, np samego writera i calca, bo więcej mi nie potrzebacanis_lupus napisał
Ale nadal nie ma możliwości wybrania programów do instalacji :/
To nie jest zarzucony projekt... to, że dawno nie wypuścił nowej wersji znaczy tyle, że developerzy będą go zlewać na rzecz libre?Use libreoffice instead, openoffice is outdated nowadays
* app-office/libreoffice-3.3.2
current merge time: 2 hours, 27 minutes and 10 seconds.
ETA: unknown.