Mas trexoune ta salia!bld wrote:Okay moderators.
Popo file twra eipes bougatsa.. kai..

Kai esi me emas tous kamenous eisaiMasterX wrote:Λυπηθείτε με, Ελλάδα πάω μόνο το καλοκαίρι. Και αυτό το καλοκαίρι αυτό που έκανα είναι κάθε μέρα να τρώω μια τυρόπιτα και να πίνω ένα milko.

Φωτη ζημια μου κανεις τωρα.... Και εγω απο Θεσσαλονικη ειμαι - 40 Εκκλησιες...alfotis wrote:Εγώ τι να πω ρε παιδιά που μένω στην Ελλάδα (Σάμος) και δεν μπορώ να φάω μια σωστή μπουγάτσα (προδιαγραφών Θεσσαλονίκης) και πρέπει να περιμένω Χριστούγεννα, Πάσχα για να πάω Θεσσαλονίκη και να ταράξω τα μπουγατσοπωλεία της περιοχής;...
Δραμινός είσαι?Deathwing00 wrote:Σαν τα Δραμινά τα γλυκά δεν έχει!alfotis wrote:Εγώ τι να πω ρε παιδιά που μένω στην Ελλάδα (Σάμος) και δεν μπορώ να φάω μια σωστή μπουγάτσα (προδιαγραφών Θεσσαλονίκης) και πρέπει να περιμένω Χριστούγεννα, Πάσχα για να πάω Θεσσαλονίκη και να ταράξω τα μπουγατσοπωλεία της περιοχής;...

Βεβεα!bld wrote:Δραμινός είσαι?Deathwing00 wrote:Σαν τα Δραμινά τα γλυκά δεν έχει!alfotis wrote:Εγώ τι να πω ρε παιδιά που μένω στην Ελλάδα (Σάμος) και δεν μπορώ να φάω μια σωστή μπουγάτσα (προδιαγραφών Θεσσαλονίκης) και πρέπει να περιμένω Χριστούγεννα, Πάσχα για να πάω Θεσσαλονίκη και να ταράξω τα μπουγατσοπωλεία της περιοχής;...

Afto pou ithela na pw einai oti akrivos tis idies sintages glikon stin Drama ta glika einai pio nostima apo pouthena alou. Gegonos!MasterX wrote:Χαλκιδέος. Προσπαθώ να σκεφτώ αν έχουμε κανένα τοπικό γλυκό. Το μόνο που σκέφτηκα είναι το Ορεαλ, το οποίο φτιάχνεται σε ένα μόνο ζαχαροπλαστείο. Αποτελείται απο κρέμα πάνω στην οποία υπάρχει σαντυγί. Μπορεί να μην ακούγεται αντυπωσιακό, αλλά αν δε το δοκιμάσετε, δυστυχώς δεν καταλαβαίνετε τι χάνεται
είμαστε 2 δηλαδή..Deathwing00 wrote:Βεβεα!bld wrote:Δραμινός είσαι?Deathwing00 wrote:Σαν τα Δραμινά τα γλυκά δεν έχει!alfotis wrote:Εγώ τι να πω ρε παιδιά που μένω στην Ελλάδα (Σάμος) και δεν μπορώ να φάω μια σωστή μπουγάτσα (προδιαγραφών Θεσσαλονίκης) και πρέπει να περιμένω Χριστούγεννα, Πάσχα για να πάω Θεσσαλονίκη και να ταράξω τα μπουγατσοπωλεία της περιοχής;...