Moderator: SlashBeast

Tak to niestety jest, że im mniej ktoś się zna na tym co robi, tym bardziej nie lubi tych, którzy się znają choć trochęPoe wrote:... postanowiłem poprosić o zwolnienie z zajęć u prowadzącego. (...) a co robilismy przez ostatnie 3 zajęcia? zakładalismy pocztę na gmailu, live.com, pokazywał, jak korzystać ze SkyDrive'a, kalendarza googli i dokumentów googli i pokazywał jak w windowsie 2008 server zmienić wygląd na taki a'la win7.... masakra..

to pewnie też w jakimś stopniu. ale gdyby to było jeszcze faktycznie stricte projektowanie, a nie jakaś podstawówka. a jeszcze prowadzący jest zdrowo postrzelony.random_hero wrote:Pewnie gość ma do was takie nastawienie: skoro jesteście na dziennikarstwie to pewnie nic nie umiecie jeśli chodzi o "projektowaniu stron www", niestety. [..]

Zapytaj sie jego czy apacha tez uzywa na windowsie + do tego ftp'a. Powiedz mu na temat szyfrowania protokolu ssh, a ftpPoe wrote:witam, chciałbym się z wami podzielić krótkimi spostrzeżeniami na temat możliwości 'indywidualnego' rozwijania się na uczelni (przynajmniej mojej - UMCS). na II roku dziennikarstwa, spec. marketing polityczny mam 'ciekawy' przedmiot - projektowanei stron www. Nie chcąc ujmować nikomu z mojej grupy, średnio ludzie orientują się, co jest grane w komputerach poza gadu-padu i naszą klapą, więc postanowiłem poprosić o zwolnienie z zajęć u prowadzącego. uznałem, ze nie będzie z tym problemu, pokaże mu swoją www, wytłumacze, pokaże kod itp. a ten zarzucił mi tylko jakąś windowsową nazwą do tworzenia stron w stylu 'drag'n'drop' (chyba jakiś Silverlight). Kiedy mu staralem się wytlumaczyć, że PISZĘ strony w htmlu, css, odrobinę w php, to kazał mi usiąść. Mało tego, jak mu powiedziałem, ze nie mam windowsa na dysku, to kazał mi go zainstalować. ok, dostałem za darmo z uczelni windowsa 7 pro, ale co z tego? tak człowiek może się rozwijać na zajęciach tego typu... a co robilismy przez ostatnie 3 zajęcia? zakładalismy pocztę na gmailu, live.com, pokazywał, jak korzystać ze SkyDrive'a, kalendarza googli i dokumentów googli i pokazywał jak w windowsie 2008 server zmienić wygląd na taki a'la win7.... masakra..

Wiesz nie cytowales slow jakich uzylesPoe wrote:@soban, nie wiem gdzieś Ty się doczyttał w moim poście o agresywności i braku poszanowania dla prowadzącegoto właśnie prowadzący tak średnio mnie wysłuchał i niezbyt uszanował.

Code: Select all
<html>
<head>
<title>
....