Moderator: SlashBeast

A czesem bym chciallazy_bum wrote:Może w końcu dostałeś bana? (;Belliash wrote:u mnie internet tez dziala... stronas gentoo dziala, inne strony tez.. a forum stoi... connecting to forums gentoo.org.... tak stoi chwile, a potem klops... i ostatnio tak coraz czesciej...

A w domu/pracy nie masz transparentnego proxy?Belliash wrote:A czesem bym chciallazy_bum wrote:Może w końcu dostałeś bana? (;Belliash wrote:u mnie internet tez dziala... stronas gentoo dziala, inne strony tez.. a forum stoi... connecting to forums gentoo.org.... tak stoi chwile, a potem klops... i ostatnio tak coraz czesciej...Swoja droga kogo mozna o to poprosic? Bo rane chyba nie ma az takiej wladzy... Szkoda, pobrosilbym go oto, tak samo jak o bana na #gentoo-pl
A tak powaznie... nie uzywam zadnych wynalazkow, forum dziala przyzwoicie, ale czasami odswiezam i noo... jakby to powiedziec - nie idzieszuka adresu, znajduje ale sie nie moze polaczyc
Co prawda w ostatnim czasie mam tak rzadziej, ale jednak dzis rano np mialem drobne problemy z komunikacja