dziękuję bardzo i pozdrawiam
Moderator: SlashBeast

Code: Select all
LAPEK / # sensors
coretemp-isa-0000
Adapter: ISA adapter
Core 0: +89°C (high = +100°C)
coretemp-isa-0001
Adapter: ISA adapter
Core 1: +88°C (high = +100°C)

chcesz przeczyscic jeszcze mojego?Poe wrote:ok, ściągnąłem to coś, zaaplikowałem ac 5 na cpu, gpu i chipset i oczywiscie na odpowiednie miejsca w coolerze, laptop jakims cudem skręcony (choć w jedno miejsce wkręcilem za długą śrubę i mi się dziurka pod baterią wywiercila). na razie wszystko działa, zobaczymy jak będzie z czasem i z temperaturami. dzięki bardzo za pomoc.

a za ile? :]Belliash wrote:chcesz przeczyscic jeszcze mojego?Poe wrote:ok, ściągnąłem to coś, zaaplikowałem ac 5 na cpu, gpu i chipset i oczywiscie na odpowiednie miejsca w coolerze, laptop jakims cudem skręcony (choć w jedno miejsce wkręcilem za długą śrubę i mi się dziurka pod baterią wywiercila). na razie wszystko działa, zobaczymy jak będzie z czasem i z temperaturami. dzięki bardzo za pomoc.
a juz mysalem ze zrobisz to w ramach praktyki, w celu osiagniecia lepszej wprawy albo z tytulu wolontariatuPoe wrote:a za ile? :]Belliash wrote:chcesz przeczyscic jeszcze mojego?Poe wrote:ok, ściągnąłem to coś, zaaplikowałem ac 5 na cpu, gpu i chipset i oczywiscie na odpowiednie miejsca w coolerze, laptop jakims cudem skręcony (choć w jedno miejsce wkręcilem za długą śrubę i mi się dziurka pod baterią wywiercila). na razie wszystko działa, zobaczymy jak będzie z czasem i z temperaturami. dzięki bardzo za pomoc.