tak trzymać, tatuśku. jezeli w wieku 1 roczku wejdzie tutaj i bedzie miał jakis problem z Gentoo, typu, ze tatuś mu złego chmoda ustawił na niektóre foldery i ze nie ma dostepu do /etc, obiecuje, ze go nie zjade :]
Dziś jak szedłem do pracy podjechał samochód pod przedszkole i wyskoczył z niego taki mały partyzant, mało nie zacząłem się śmiać na całą ulicę jak zobaczyłem jego minę "a co by tu spsocić"
Życzę Ci dużo cierpliwości i obyś każdego dnia dalej był szczęśliwy opiekując się taką pociechą
congratsy, a szanowna malzonka juz wie ? :] zartuje oczywiscie
zycze duzo duzo cierpliwosci :] no i musisz byc twardy, niejedna noc pewnie spedzisz jedna reka kolyszac kolyske a druga obslugujac klawiature :]...
RLUNo. 376073 bo czytac, to trzeba ze zrozumieniem (c) by psycepa
"nigdy nie kloc sie z glupcem, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem"
"Life is complex. It has its real and imaginary part."
Drwisz wrote:Normalnie, jestem szczęśliwy. Cieszę się tym bardziej, że czekałem na to długo.
Gratulacje.
Kilka miesiecy zostałem ojcem i nie jest tak strasznie jak mówili znajomi
Choć prawdą jest, że np. film ogląda sie w trzy wieczory a nie jeden
ps jak kilka dni temu napisalem na forum o kasowaniu partycji przez instalatora win xp to zostalem lekko upomniany za brak zwiazku z gentoo a tu prosze taki temat