Fakt, poprawie na dniach + jeszcze jeden maly ficzer (backport z 0.5 tylko poczekamy az Joi go skrobnie, bo nie chce mi sie dublowac pracy
Hmm u mnie jest (uzywam portage 2.0.54), chyba ze 2.1_pre ma jakies zboczenia... (oczywiscie zakladam, ze masz 2.1)
Dla potwierdzenia:
Code: Select all
[ebuild R ] net-im/kadu-0.4.3-r2 +alsa -arts -audiofile -compact_headers +crypt -debug -esd +extraicons +extras -module_amarok +module_autoaway +module_autoresponder +module_dcopexport +module_default_sms -module_desktop_docking -module_dsp_sound +module_ext_info -module_ext_sound -module_filedesc -module_imiface +module_iwait4u -module_kde_transparency -module_led_notify -module_mail -module_mbox_sms +module_miastoplusa_sms +module_osdhints_notify -module_pcspeaker -module_profiles +module_screenshot +module_shellexec -module_speech +module_spy -module_tabs -module_voice -module_weather -module_window_notify -module_wmaker_docking +module_x11_docking -module_xosd_notify -nas +optflags +pheaders +script_antyflood +script_firewall +script_imagelink -script_lak +script_mimetex +script_split +sms_gadget +spell +tcltk +userbox_sort -xmms 0 kB [1]e a sportujesz go na 0.4 ? Wiesz, poki co do 0.5 sie nie przymierzam, ono ciagle nie nadaje sie (IMHO) do uzytku, (mam nadzieje, ze Devi nie zywia za to urazy), wywala sie i ogolnie jest troche za bardzo nieprzewidywalne dla mnie. Acz jak bardzo chcecie, to sie zrobi aktualizacje tego co jest w paczce z 0.4.3, bo ponad miesiac juz ma, a od tego czasu sie nazmienialo...