praca: w dużej firmie, na komputerach - a jakże, choć nie jako informatyk
pasja: elektronika, komputery odkąd wyplułem smoczek, mówiono o mnie BAJT-EL stąd chyba te zainteresowania już w czasach kiedy 4MB RAM to było coś, no i AMIGA!!!
linux: szkoda, że od jakichś 5-ciu lat, ale w dążeniach zawsze byłem linux'owcem, dużo czytałem o nim, słyszałem, ale możliwości mnie przerastały.
teraz: Gentoo, jeszcze raz Gentoo i tylko Gentoo, chociaż wydawało mi się że osiągnięcie wtajemniczenia w Slackware to pełnia wiedzy. Z tą wiedzą u mnie to tak, że mam ją w paluszkach (jak pianista) umiem wystukać na klawiaturze sekwencje, ale jak przyjdzie przekazać te wiadomości na Forum, to okazuje się że to umiejętności w rdzeniu kręgowym a nie w mózgu.
przyszłość: Gentoo, i chyba w ostaniej chwili mego życia wystukają za mnie 'shutdown'
wiek: 54 years - zasilę doły ankiety zachęcony przez moich Kolegów "po wieku" - Pozdrawiam wszystkich, tak młodszych jak i równolatków oraz starszych. Pozdrawiam
Art.root
nota bene: skąd u mnie tyle lat, może się w papierach ktoś walnął, czuję się jak 20-tka!