za 1min glosowanie ...
Moderator: SlashBeast
Taki link nie bedzie patentow!!Robert W. wrote:TZN? Jaki jest wynik głosowania?zieloo wrote:JUŻ wiadomo...ukl wrote:Hmm 12:21 a jeszcze nic nie wiadomo

Hurrraaaa! proponuję to oblaćendel wrote:Taki link nie bedzie patentow!!Robert W. wrote:TZN? Jaki jest wynik głosowania?zieloo wrote:JUŻ wiadomo...ukl wrote:Hmm 12:21 a jeszcze nic nie wiadomo
Patentów chwilowo nie będzie. Pewnie kiedyś będą, ale na szczęście nie aż tak beznadziejno-bezsensowne.Poe wrote:Hurrraaaa! proponuję to oblaćendel wrote:Taki link nie bedzie patentow!!Robert W. wrote:TZN? Jaki jest wynik głosowania?zieloo wrote:JUŻ wiadomo...ukl wrote:Hmm 12:21 a jeszcze nic nie wiadomo

no ale powinnismy sie cieszyc przynajmneij z tymczasowego zwycięstwatotencham wrote:Patentów chwilowo nie będzie. Pewnie kiedyś będą, ale na szczęście nie aż tak beznadziejno-bezsensowne.Poe wrote:Hurrraaaa! proponuję to oblaćendel wrote:Taki link nie bedzie patentow!!Robert W. wrote:TZN? Jaki jest wynik głosowania?zieloo wrote:JUŻ wiadomo...ukl wrote:Hmm 12:21 a jeszcze nic nie wiadomo
Oczywiście, 3 lata spokoju jak nic (a potem... imperium kontratakuje). Nie mogę się doczekać oblewaniaPoe wrote:no ale powinnismy sie cieszyc przynajmneij z tymczasowego zwycięstwatotencham wrote:Patentów chwilowo nie będzie. Pewnie kiedyś będą, ale na szczęście nie aż tak beznadziejno-bezsensowne.Poe wrote:Hurrraaaa! proponuję to oblaćendel wrote:Taki link nie bedzie patentow!!Robert W. wrote:TZN? Jaki jest wynik głosowania?zieloo wrote:JUŻ wiadomo...ukl wrote:Hmm 12:21 a jeszcze nic nie wiadomo
Ja bym tu sie z niczego nie cieszył tym bardziej oblewał...totencham wrote:Oczywiście, 3 lata spokoju jak nic (a potem... imperium kontratakuje). Nie mogę się doczekać oblewaniaPoe wrote:no ale powinnismy sie cieszyc przynajmneij z tymczasowego zwycięstwatotencham wrote:Patentów chwilowo nie będzie. Pewnie kiedyś będą, ale na szczęście nie aż tak beznadziejno-bezsensowne.Poe wrote:Hurrraaaa! proponuję to oblaćendel wrote:Taki link nie bedzie patentow!!Robert W. wrote:TZN? Jaki jest wynik głosowania?zieloo wrote:JUŻ wiadomo...ukl wrote:Hmm 12:21 a jeszcze nic nie wiadomo
Swoją drogą, to patrząc na przewagę głosów przeciw widać, że wiele osób za wcześnie skazało Europę, chociaż i tak niesmak po niektórych przekrętach pozostanie.