Δεν θυμαμαι ακριβως εκδοση , αλλα πρεπει να ειναι πιο παλια εκδοση γιατι την "κατεβασα" τον περασμενο νοεμβρη.koroumel wrote:Δεν έχει και μεγάλη ισως σχέση η περίπτωση με το KDE. Αλλά, τι release του Gnetoo δοκίμασες; Ίσως να δούλευε μία άλλη (λόγο του ότι είναι παλιό το laptop). Το universal τι το θές; Με το minimal την ίδια δουλειά θα κάνεις. Καλή τύχη!
To laptop sou einai, me exairesh to modem, to kalytera supported laptop ston kosmo, opote kanonika tha eprepe na doulevei. Exw egatasthsei gentoo se polla thinkpads kai den eixa pote auto to provlima. Otan les "xekinhse gia merika deuterolepta" ti ennoeis? se poio shmeio sou kollaei? An exhghseis perissotera tha mporesw sigoura na voithisw kapws, kathws exw ena 600x me to opoio mporw na "paixw".antonakis wrote:Καλησπερα
Εχω ενα αρχαιο Laptop IBM Thinkpad 600E με 256 ΜΒ μνημη.
Επειδη γινεται πολυς λογος για το Gentoo , ειπα να το δοκιμασω κι εγω.
Ξεκινησα λοιπον τη διαδικασια με το Universal CD.
Εγινε λοιπον η εκκινηση απο το CD κανονικα , αλλα οταν επελεξα στη γραμμη εντολων "gentoo" , ξεκινησε για μερικα δευτερολεπτα η εγκατασταση αλλα μετα η οθονη "εμεινε μαυρη" χωρις να προχωρα η εγκατασταση.
Οταν εδωσα "gentoo-nofb" , ειχα παλι τα ιδια.
Τι τρεχει ? Ξερει κανεις κατι ?
Στο ιδιο φορητο προσπαθησα στο παρελθον να εγκαταστησω Suse 9.2 Pro κι ενω εκανα κανονικα την εγκατασταση και την ολοκληρωσα χωρις προβληματα , δεν μπορουσα να μπω στο KDE και σε κανενα αλλο γραφικο περιβαλλον.Δουλευε μονο η γραμμη εντολων.
Εχει καποια σχεση αυτο ?
Ευχαριστω
stgreek wrote:To laptop sou einai, me exairesh to modem, to kalytera supported laptop ston kosmo, opote kanonika tha eprepe na doulevei. Exw egatasthsei gentoo se polla thinkpads kai den eixa pote auto to provlima. Otan les "xekinhse gia merika deuterolepta" ti ennoeis? se poio shmeio sou kollaei? An exhghseis perissotera tha mporesw sigoura na voithisw kapws, kathws exw ena 600x me to opoio mporw na "paixw".antonakis wrote:Καλησπερα
Εχω ενα αρχαιο Laptop IBM Thinkpad 600E με 256 ΜΒ μνημη.
Επειδη γινεται πολυς λογος για το Gentoo , ειπα να το δοκιμασω κι εγω.
Ξεκινησα λοιπον τη διαδικασια με το Universal CD.
Εγινε λοιπον η εκκινηση απο το CD κανονικα , αλλα οταν επελεξα στη γραμμη εντολων "gentoo" , ξεκινησε για μερικα δευτερολεπτα η εγκατασταση αλλα μετα η οθονη "εμεινε μαυρη" χωρις να προχωρα η εγκατασταση.
Οταν εδωσα "gentoo-nofb" , ειχα παλι τα ιδια.
Τι τρεχει ? Ξερει κανεις κατι ?
Στο ιδιο φορητο προσπαθησα στο παρελθον να εγκαταστησω Suse 9.2 Pro κι ενω εκανα κανονικα την εγκατασταση και την ολοκληρωσα χωρις προβληματα , δεν μπορουσα να μπω στο KDE και σε κανενα αλλο γραφικο περιβαλλον.Δουλευε μονο η γραμμη εντολων.
Εχει καποια σχεση αυτο ?
Ευχαριστω
Stavros
Checkare mhpws den exeis kanei mount to /boot partition.antonakis wrote:Εχω φθασει μεχρι την εγκατασταση του grub , οπου οταν παω να κανω emerge grub , δεν ολοκληρωνεται η εγκατασταση και μου βγαζει "[Errno 28] No space left on device"
Τι συμβαινει ?
Οι οδηγιες ακολουθηθηκαν μεχρι εδω, σε οτι αναφερει το gentoo handbook 2004.3
Εχω κανει καπου λαθος ?
Code: Select all
nameserver 193.92.150.3
nameserver 194.219.227.2Οταν δινω "nano /etc/resolv.conf" εχω τα εξης :ksenos wrote:Στο /etc/resolv.conf έχεις προσθέσει τους name servers που θές? Δοκίμασε με της forthnetCode: Select all
nameserver 193.92.150.3 nameserver 194.219.227.2