Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Weird mail error after replying to a topic
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ant P.
Advocate
Advocate


Joined: 18 Apr 2009
Posts: 2207
Location: UK

PostPosted: Thu May 10, 2012 5:42 pm    Post subject: Weird mail error after replying to a topic Reply with quote

Instead of the usual "click here to go back to the topic" thing, I just got this instead:
Quote:
General Error
Ran into problems sending Mail. Response: 502 5.5.2 Error: command not recognized

The post went through fine though.
Back to top
View user's profile Send private message
aidanjt
Veteran
Veteran


Joined: 20 Feb 2005
Posts: 1101
Location: Rep. of Ireland

PostPosted: Thu May 10, 2012 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

I've been getting that too.
_________________
juniper wrote:
you experience political reality dilation when travelling at american political speeds. it's in einstein's formulas. it's not their fault.
Back to top
View user's profile Send private message
notageek
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 05 Jun 2008
Posts: 107
Location: Bangalore, India

PostPosted: Thu May 10, 2012 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Okay, so I'm not alone.

I get this too:
Quote:
Ran into problems sending Mail. Response: 502 5.5.2 Error: command not recognized


I thought it was a problem with my mail-id (it wasn't).
_________________
What looks like a cat, flies like a bat, brays like a donkey, and plays like a monkey?
Back to top
View user's profile Send private message
audiodef
Watchman
Watchman


Joined: 06 Jul 2005
Posts: 5191

PostPosted: Thu May 10, 2012 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

I got it several times today. When I hit the browser back button to return to the topic and reload, my post showed up despite having gotten that error.
_________________
Gentoo Studio: http://gentoostudio.org
Facebook: http://www.facebook.com/gentoostudio
G+: https://plus.google.com/113947758237122861689/posts
Pappy's Kernel Seeds: http://kernel-seeds.gentoostudio.org
Back to top
View user's profile Send private message
disi
Veteran
Veteran


Joined: 28 Nov 2003
Posts: 1354
Location: Out There ...

PostPosted: Thu May 10, 2012 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

Code:
Ran into problems sending Mail. Response: 502 5.5.2 Error: command not recognized

_________________
Gentoo on Uptime Project - Larry is a cow
Back to top
View user's profile Send private message
audiodef
Watchman
Watchman


Joined: 06 Jul 2005
Posts: 5191

PostPosted: Thu May 10, 2012 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

I've been getting this error with increasing frequency, actually. Thrice in a row, now. 8O
_________________
Gentoo Studio: http://gentoostudio.org
Facebook: http://www.facebook.com/gentoostudio
G+: https://plus.google.com/113947758237122861689/posts
Pappy's Kernel Seeds: http://kernel-seeds.gentoostudio.org
Back to top
View user's profile Send private message
avx
Advocate
Advocate


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 2070

PostPosted: Fri May 11, 2012 1:52 am    Post subject: Reply with quote

Same here, happened a few times to me in the last ~2hours.
_________________
++++++++++[>+++++++>++++++++++>+++>+<<<<-]>++.>+.+++++++..+++.>++.<<+++++++++++++++.>.+++.------.--------.>+.>.
Back to top
View user's profile Send private message
Bones McCracker
Veteran
Veteran


Joined: 14 Mar 2006
Posts: 1553
Location: U.S.A.

PostPosted: Fri May 11, 2012 2:25 am    Post subject: Reply with quote

As one might expect from this error message, the forums also do not seem to be sending email notification of replies.

I reported notageek's informative post above to call the attention of our illustrious, talented, and hard-working Admins to the issue, on the off chance they are not already virtually finished speedily resolving the problem.
Back to top
View user's profile Send private message
desultory
Administrator
Administrator


Joined: 04 Nov 2005
Posts: 7820

PostPosted: Fri May 11, 2012 3:02 am    Post subject: Reply with quote

It should be working again.

It seems that in the process of doing some minor housekeeping in the board configuration some bits that shall not be twiddled were in fact twiddled, thus releasing the fury of the mailer daemon into the world. Restoring their previous state appears to have returned the daemon to a proper state of quiescence.

It would have been fixed sooner, were there not so many interesting shops nestled down blind alleys.
Back to top
View user's profile Send private message
audiodef
Watchman
Watchman


Joined: 06 Jul 2005
Posts: 5191

PostPosted: Fri May 11, 2012 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

The twiddler on the roof is once again playing a soothing song.
_________________
Gentoo Studio: http://gentoostudio.org
Facebook: http://www.facebook.com/gentoostudio
G+: https://plus.google.com/113947758237122861689/posts
Pappy's Kernel Seeds: http://kernel-seeds.gentoostudio.org
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum