Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
hppa risc c110 scsi hard drive
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Alternative Architectures
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dmclaug881
n00b
n00b


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 6
Location: chicago

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 4:48 am    Post subject: hppa risc c110 scsi hard drive Reply with quote

I am installing gentoo on my hp pa-risc 9000 c110 with a 120mhz 3f2 bit proccessor 512 ram and a 3gig fwscsi a cdrom scsi . when i boot to the cdrom gentoo starts out fine but when i go to partition it says my sda is not listed in fstab when i look at fstab i do not see my scsi hard drive am i suppose to add to fstab or is it renamed from sda to ?
thanks
dan
Back to top
View user's profile Send private message
gmsoft
Developer
Developer


Joined: 08 Jun 2004
Posts: 20

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 10:49 am    Post subject: Reply with quote

Maybe you'll have more luck with the 2004.2 livecd. The 2004.3 livecd was the first 2.6 livecd and I had some troube creating a working kernel config for all platforms.
Back to top
View user's profile Send private message
dmclaug881
n00b
n00b


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 6
Location: chicago

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 7:54 pm    Post subject: tried version 2 Reply with quote

tried version 2 in recognizes the haddrive and was able to install but when i did a check for tulip it said no such device but in version 3 it was able to recognize my nic card 8O
Back to top
View user's profile Send private message
gmsoft
Developer
Developer


Joined: 08 Jun 2004
Posts: 20

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 7:58 pm    Post subject: Reply with quote

modprobe tulip on 2004.2 should work.
Back to top
View user's profile Send private message
dmclaug881
n00b
n00b


Joined: 10 Jan 2005
Posts: 6
Location: chicago

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:19 am    Post subject: tulip Reply with quote

It states the kernel is unable to locate device wrong device
Back to top
View user's profile Send private message
joejgarcia
n00b
n00b


Joined: 25 Jan 2005
Posts: 1

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 10:08 pm    Post subject: type ifconfig Reply with quote

I was searching the forums for as I too could not see the fwscsi with 2004.3 and ran across this thread. 2004.2 does see the fwscsi and if you type ifconfig you should see that eth0 is already present. The Tulip driver is built into the kernel. Just type net-setup eth0 and you should be good to go.
Back to top
View user's profile Send private message
RanDom_ErrOr
n00b
n00b


Joined: 03 Mar 2005
Posts: 5

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:11 am    Post subject: Reply with quote

tulip is NOT used its the older lasi standard. you have to configure the card to use DHCP.

works fine for me and i have the same setup, well almost...
_________________
I own 3 HP 9000/C110 boxes, One is working, and 2 are spare parts.

Gentoo Linux is installed on the working one.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Alternative Architectures All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum