Moderator: SlashBeast

muchar wrote:Trzy razy musiałem przeczytać, ale skumałem o co Ci chodzi aye :> Popieram.
heh - sorry, ale taki mam okres, ze robie 5rzeczy na raz, a i tak jestem ze wszystkim do tylu. na przyszlosc obiecuje sie poprawicPoe wrote:równiez musiałem 2 razy przeczyrać ;D
search ma to do siebie, ze zawsze poda kupe smieci czasem bardzo luzno ziazanych z tematemrane wrote:a niech wam będzie ale w sumie to od tego jest przecież pole "quick search"
a bo ty mnie z irca znasz - miales przewage[; (muchar - wstydzilby sie;>)rane wrote: btw: ja aye zrozumiałem od pierwszego przeczytania..

chcialem cos podobnego zaproponowac, ale nawet bez usuwania. nie wiem czy jest sens, zeby kazdy how-to byl w osobnym poscie, a w rezultacie przy kilkudziesieciu linkach i tak bedzie tzreba kilka stron przejrzec w poszukiwaniu czegos o czym wcale nie wiemy, ze w tym watku jest. moznaby zamiast calego watku sticky, zrobic jeden sticky post edytowany na biezaco (przez moderatorow), w ktorym bylyby tylko linki do how-to, jakies 3-4 slowa opisu, ewentualnie autor...zytek wrote:Pozwolę sobie zaproponować, by zamiast setki postów moderator kolekcjonował linki i umieszczał je w pierwszym poście, ładnie wylistowane. Każdy rzuca posta z propozycją, moderator weryfikuje i jak jest ok to dodaje do pierwszego posta a posta z propozycją - myslę, że usuwa, np. po 2 dniach (to pozwoli odwiedzjącym zobaczyć, że jest coś nowego w liście howto'sów)
co o tym sądzicie?