Moderator: SlashBeast

Czyli rozumiem, że nie znajdę jakiegoś dziwadła na rynku, którego ustawienia zmuszą mnie do używania UEFI, bo wspaniali twórcy wpadli na pomysł Win8 only lub które będzie miało jakiś debilny bug, (zdaje się laptopy samsunga takie miały, który powodował wykrzak bootowaia z linuxem).SlashBeast wrote: a bootowanie UEFI mozesz wylaczyc, swoja droga bootowanie uefi jest uposledzone

Możesz napisać coś więcej na temat problemów z Gigabyte? W zasadzie od ponad 4 lat użytkuję mobo Gigabyte z chipsetem P35 właśnie i nie miałem z nią absolutnie żadnych problemów…Jacekalex wrote:(najlepsza kompatybilność z Linuxem, np na P35 nigdy nie miałem żadnego problemu z ACPi, biosem czy sterownikami, czego o Gigabyte nie mogę powiedzieć)
Jakość biosu.gryf wrote:Możesz napisać coś więcej na temat problemów z Gigabyte? W zasadzie od ponad 4 lat użytkuję mobo Gigabyte z chipsetem P35 właśnie i nie miałem z nią absolutnie żadnych problemów…Jacekalex wrote:(najlepsza kompatybilność z Linuxem, np na P35 nigdy nie miałem żadnego problemu z ACPi, biosem czy sterownikami, czego o Gigabyte nie mogę powiedzieć)
Na procek te:andrzejk wrote:@Jacekalex Dzięki bardzo konkretne informacje - nie wiem tylko czy dam ram przeciągnąć jeszcze z górą 2 miesiące - zaczynam mieć problemy z pracą tylko na laptopie.
Code: Select all
3 337 200 000 000 000 nanosekund (licząc od opublikowania wiadomości - 26 kwietnia 2013 roku o godzinie 2:00 w nocy naszego czasu).Tak samo podczas majówki stanie handel komputerami… (nieistotne, że w sklepie czy u dystrybutora pojawi się nowy sprzęt). Czy to wina sprzedawcy, że w „sezonie ogórkowym” klienci są na wakacjach i, zamiast na najnowszy i7, wydadzą kasę na lody/piwo/kwatery/drinki/foo/…?Jacekalex wrote:2. w sezonie ogórkowym stoi w Polsce cały handel komputerami, także mobo z tym poprawionym układem może się pojawić w sklepach dopiero w sierpniu, na moment przed sezonem jesiennym.