Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ltsp setup error! / xfree
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
coby2k
n00b
n00b


Joined: 07 Apr 2003
Posts: 63
Location: Oldenburg, Germany

PostPosted: Mon Sep 01, 2003 12:15 pm    Post subject: ltsp setup error! / xfree Reply with quote

I've set up LTSP with gentoo.org guide. everything worked well. i can boot from another machine and the xserver starts, too. but no kde or something like that. the error i can see is:
Code:

(==) Log file: "/var/log/XFree86.0.log", Time: Mon Sep 1 14:01:32 2003
(==) Using config file: "/etc/XF86Config"
/usr/X11R6/lib/X11/xkb/xkbcomp: error while loading shared libraries: libXext.so.6: cannot load shared object file: No such file or dirextory
Couldn't load XKB keymap, falling back to pre-XKB keymap
succeeded
Warning: font renderer for ".pfa" registered more than once
Warning: font renderer for ".pfb" registered more than once
XDM: too many retransmission


looks kinda weird. some lines upper stands that XFree86 Version 4.2.99.1 is used. But i have 4.3.0-r2 installed on my system.


anyone got an idea?

thanks a lot

thomas
_________________
_____
thomas
Back to top
View user's profile Send private message
madnet
n00b
n00b


Joined: 17 Mar 2003
Posts: 29

PostPosted: Fri Mar 19, 2004 7:39 am    Post subject: Reply with quote

No idea. Same problem... Sorry.
_________________
Wenn es klemmt - wende Gewalt an. Wenn es kaputt geht, hätte es sowieso erneuert werden müssen. (Murphys Gesetz)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum