Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Mplayer-quicktime ebuild (now without wine!)
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pilla
Administrator
Administrator


Joined: 07 Aug 2002
Posts: 7698
Location: Pelotas, BR

PostPosted: Fri Jan 31, 2003 4:00 am    Post subject: Reply with quote

Finally got the damn thing sorted. It was just that it didn't like my heavily patched kernels . Emerging vanilla-sources fixed it.

I got this tip from a message in the mplayer mail list.
_________________
"I'm just very selective about the reality I choose to accept." -- Calvin
Back to top
View user's profile Send private message
karl11
Guru
Guru


Joined: 25 Jun 2002
Posts: 469
Location: Raleigh, NC

PostPosted: Fri Jan 31, 2003 4:23 am    Post subject: Reply with quote

Running gentoo-sources-2.4.19 here and it runs fine.

Karl
Back to top
View user's profile Send private message
TRauMa
n00b
n00b


Joined: 26 Nov 2002
Posts: 43
Location: Germany

PostPosted: Wed Feb 05, 2003 9:24 pm    Post subject: Reply with quote

It would be nice if we could further narrow down this issue here.
I already asked karl to send me his .config.

I'm not willing to give up, this has to work with gentoo-sources... :evil:

Update: It works, follow the link :D
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum