Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
NetGear WG511 Again, help me pleace!
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Aleksey Telyshev
n00b
n00b


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 1

PostPosted: Tue Mar 02, 2004 2:36 pm    Post subject: NetGear WG511 Again, help me pleace! Reply with quote

Hello,
It is stupid problem - regarding million posts it should be fine but ...
I have Netgear WG511 and Installed gentoo-dev-kernel 2.6.3-r1 which supported
intersill prism54. I expected if I compile all regarding Prism README I'll
be Ok... So I used to be so naiv...
In lspci I can see this device but whei I do
ifconfig eth1 up
I see SIOCSIFFLAGS: No such file or directory.
and then dmesg:
prism54 driver detected card model Netgear WG511
uploading firmware
prism54 request_firmware() failed for isl3890
eth1 could not upload firmware isl3890

I have put isl3890 into /usr/lib/hotplug/firmaware
And which hotplug -> /sbin/hotplug

Any ideas ?

Thanks
Aleksey
Back to top
View user's profile Send private message
hullabaluh
n00b
n00b


Joined: 04 Aug 2004
Posts: 16
Location: CH

PostPosted: Wed Aug 04, 2004 7:32 am    Post subject: Reply with quote

Hi, I have the same problem. With an Allnet ALL0271.

Have you found the problem?
Aurel


----------------------------------------------------------------
SOLVED:
Had mounted sysfs two times. Really intelligent, I know.
_________________
My name is Signor Fernasco
I drink my milk with tabasco
Back to top
View user's profile Send private message
Goodle
n00b
n00b


Joined: 11 Jan 2004
Posts: 20

PostPosted: Tue Aug 17, 2004 12:05 am    Post subject: Reply with quote

I just ran into this problem today...

Using -
2.6.8-rc2-love3
prism54
WG511 card

Did you try putting isl3890 in /etc/hotplug/firmaware/

Some kernels like /etc/hotplug/firmaware/ and others like /usr/lib/hotplug/firmaware
Back to top
View user's profile Send private message
pdodeja
n00b
n00b


Joined: 26 Nov 2004
Posts: 3

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 1:26 am    Post subject: Firmware location looks like it's change Reply with quote

Hi,

Try putting the firmware (isl3890) in /lib/firmware. Looks like the hotplug script uses that location to look for the firmware. My hotplug version is /hotplug-20040923. Hope that helps!

Pritam
Back to top
View user's profile Send private message
D33T
n00b
n00b


Joined: 15 Apr 2002
Posts: 38

PostPosted: Fri Dec 10, 2004 2:12 am    Post subject: Reply with quote

pdodeja, you are a GOD man! i'm wireless now, and I can't thank you enough. I was trying everything, and nothing worked..... then i found this post.

BTW, to all, I am running the 2.4.28-r2 kernel, which has the prism54 drivers pre-built. Works great!

Now I just need to figure out how to get it to use dhcp on it's own. Need to read up on the config files (I'm too out of practice....).

Thanks again to all!
_________________
bling bling
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum