Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Problem - No virtual/libc
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ReaperMan
n00b
n00b


Joined: 03 Dec 2004
Posts: 2
Location: Ontario, Canada

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:35 pm    Post subject: Problem - No virtual/libc Reply with quote

Hey all, I seem to be having a common problem with some of the packages that i try to emerge. this is the output:

emerge syslog-ng
Calculating dependencies \
emerge: there are no ebuilds to satisfy "virtual/libc".

What does this mean? I have read some portage documentation that talks about this virtual area where portage can use multiple packages upon one source. I havent been able to find much more information on this issue. If anyone has any additional information I would much appreciate it, thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
ReaperMan
n00b
n00b


Joined: 03 Dec 2004
Posts: 2
Location: Ontario, Canada

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 11:43 pm    Post subject: Problem - No ebuilds to satisfy virtual/libc - Resolved Reply with quote

My apologies... I fixed this issue myself. i didnt have a proper link regarding the make.profile. Everything works well and predictably again. 8O
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum