Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] Emerge of sys-devel/llvm-3.3-r3 fails....
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ckoeber
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 May 2007
Posts: 156

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 8:31 pm    Post subject: [SOLVED] Emerge of sys-devel/llvm-3.3-r3 fails.... Reply with quote

Hello,

I am attempting to emerge xorg-server and sys-devel/llvm-3.3-r3 is pulled in as a dependency.

So, when I emerge llvm it fails.

Here is some relevant output:

emerge --info =sys-devel/llvm-3.3-r3::gentoo:

Pastebin: http://pastebin.com/qF92DXSY

End Section of Build Log:

Pastebin: http://pastebin.com/HEkMicgw

Any assistance will be greatly appreciated.


Last edited by ckoeber on Sun Aug 10, 2014 8:36 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
fturco
Guru
Guru


Joined: 08 Dec 2010
Posts: 574
Location: Italy

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

Please see the following bugs:
Back to top
View user's profile Send private message
ckoeber
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 May 2007
Posts: 156

PostPosted: Sun Aug 10, 2014 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

fturco wrote:
Please see the following bugs:


Thank you!

Solved this per the suggestion in the bugs link by removing the "-march=native" text in my /etc/portage/make.conf file and then re-emerging.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum