Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
mail-notification plays no sound -- Update fixed it
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fred Krogh
Veteran
Veteran


Joined: 07 Feb 2005
Posts: 1018
Location: Tujunga, CA

PostPosted: Tue Jul 29, 2014 4:36 pm    Post subject: mail-notification plays no sound -- Update fixed it Reply with quote

I've had this problem before, but this one is different. If I open the properties for mail-notification and then go to the icon for the sound, and try to play what is there, no sound comes out. But the same files play just fine with play or aplay. The is being done in an xfce4 environment. Any ideas? Thanks,
Fred


Last edited by Fred Krogh on Wed Aug 06, 2014 1:30 pm; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
lyallp
Veteran
Veteran


Joined: 15 Jul 2004
Posts: 1400
Location: Adelaide/Australia

PostPosted: Wed Aug 06, 2014 10:16 am    Post subject: Reply with quote

I assume you are talking about Thunderbird.

Maybe simply try re-emerging Thunderbird.

I find that occasionally, after an update, I need to re-build an app, even though the automatic rebuild does not decide to.

Only recently, I had that problem with Amarok not refreshing RSS feeds, I ended up doing an entire 'emerge --emptytree amarok' to fix the problem.
_________________
...Lyall
Back to top
View user's profile Send private message
Fred Krogh
Veteran
Veteran


Joined: 07 Feb 2005
Posts: 1018
Location: Tujunga, CA

PostPosted: Wed Aug 06, 2014 1:29 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the thought. I would not have thought it had to do with Thunderbird since when I check for sound in mail notification itself, asking it to play the file it is supposed to play, it gives no sound, but playing that same file outside of mail-notification play just fine. That said, this sound just started working this morning! Must have been fixed by some recent update.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum