Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ybin command not found
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rican-linux
n00b
n00b


Joined: 13 Apr 2015
Posts: 14

PostPosted: Mon Apr 13, 2015 3:13 pm    Post subject: ybin command not found Reply with quote

Hello,

I new to gentoo and I have a question. I got the base system installed and xorg /KMS and that is working. However I made some changes to my yaboot.conf file and wanted to apply my changes using ybin -v. However when I try to run the command I get command not found. I do not know what I am missing any help would be awesome! Thanks

Herminio
Back to top
View user's profile Send private message
rican-linux
n00b
n00b


Joined: 13 Apr 2015
Posts: 14

PostPosted: Tue Apr 14, 2015 2:59 am    Post subject: Reply with quote

I could not find a solution so i just booted into the live cd and ran ybin -v -C /mnt/gentoo/etc/yaboot.conf

that fixed it. I do hope there is a way to use ybin w/o the cd
Back to top
View user's profile Send private message
kantharos
n00b
n00b


Joined: 03 May 2005
Posts: 3
Location: Berlin

PostPosted: Mon Jun 22, 2015 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

Maybe you've forgotten to install yaboot within the chrooted environment during installation, so you used the yaboot binary from the live medium by accident back then. ybin should be present if you have installed the package yaboot.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum