Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] qtwebkit not emerging?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
janga8
n00b
n00b


Joined: 14 Jul 2014
Posts: 32

PostPosted: Sun Jul 20, 2014 9:58 am    Post subject: [SOLVED] qtwebkit not emerging? Reply with quote

hi all,
whenever I try to emerge qtwebkit, which I have to emerge to be able to successfully run emerge --update --deep --newuse @world.

It just keeps on looping over the same things over and over until the laptop runs out of power or I intervene.

It was orginally a clock skew problem and reporting that is was 32000 s in the future or something, but now it just keeps on trying to compile.

Is there anyway I can emerge this properly?

Thanks in advance
Janga


Last edited by janga8 on Fri Jul 25, 2014 6:14 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
bec
Apprentice
Apprentice


Joined: 30 Sep 2004
Posts: 216
Location: Cali - Colombia

PostPosted: Mon Jul 21, 2014 4:58 pm    Post subject: Reply with quote

Are you using ggdb in your cflags?
That causes problems with qtwebkit
_________________
abe
Back to top
View user's profile Send private message
P1neapple
n00b
n00b


Joined: 18 Jul 2014
Posts: 35

PostPosted: Mon Jul 21, 2014 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

Make sure your make.conf is set correctly.

As seen in this post:
https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-995716-highlight-.html

Omitting options like -march can lead to different results.

Also, it would be great if you posted some error messages.
_________________
Gentoo currently running in Virtualbox, hoping to switch to real hardware soon...
Back to top
View user's profile Send private message
janga8
n00b
n00b


Joined: 14 Jul 2014
Posts: 32

PostPosted: Tue Jul 22, 2014 6:03 am    Post subject: Reply with quote

Hi,
No I do not use ggdb in cflags. Thanks though.

I will try emerging qtwebkit with -march=native in cflags tonight. I will let you know how it goes.

Where can I find the logs for emerge?

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
janga8
n00b
n00b


Joined: 14 Jul 2014
Posts: 32

PostPosted: Wed Jul 23, 2014 6:34 am    Post subject: Reply with quote

adding -march=native into my cflags did not help?

anybody?
Back to top
View user's profile Send private message
P1neapple
n00b
n00b


Joined: 18 Jul 2014
Posts: 35

PostPosted: Wed Jul 23, 2014 10:52 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Where can I find the logs for emerge?

/var/log/emerge.log
_________________
Gentoo currently running in Virtualbox, hoping to switch to real hardware soon...
Back to top
View user's profile Send private message
janga8
n00b
n00b


Joined: 14 Jul 2014
Posts: 32

PostPosted: Thu Jul 24, 2014 10:34 am    Post subject: Reply with quote

output is here: http://bpaste.net/show/494007/
Back to top
View user's profile Send private message
janga8
n00b
n00b


Joined: 14 Jul 2014
Posts: 32

PostPosted: Fri Jul 25, 2014 4:34 am    Post subject: Reply with quote

I am unsure why but saying MAKEOPTS="-j1" instead of -j5 works
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum