Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Liferea locking up at start (again)
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mounty1
l33t
l33t


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 735
Location: Queensland

PostPosted: Sun May 18, 2014 11:02 am    Post subject: Liferea locking up at start (again) Reply with quote

Searching for liferea in this forum yields many enquiries about it failing for a variety of reasons and generally the solution (if that's the right word) seems to be to delete the database, which seems unsatisfactory. I don't understand why a product with such a long history and with regular updates appears still to be so unreliable. Anyway, here's another one:
liferea --debug-all:
CACHE  : adding feed: source=http://www.elpais.com/rss/feed.html?feedId=1001 interval=-1 cacheLimit=
CACHE  : adding feed: source=http://www.elpais.com/rss/feed.html?feedId=1002 interval=-1 cacheLimit=
CACHE  : adding feed: source=http://rss.lefigaro.fr/lefigaro/laune interval=-1 cacheLimit=
CACHE  : adding feed: source=http://www.faz.net/s/Rub/Tpl~Epartner~SRss_~Ahomepageticker~E1.xml interval=-1 cacheLimit=
PERF   : = export_OPML_feedlist took 0,003s
PERF   : = default_source_source_export took 0,003s
Those URLs are indeed of individual feeds in my list. Nothing else appears to happen. No liferea window appears. So two questions, if I may:
  • Does anyone have a solution to the problem ?
  • What alternative readers are there ?

_________________
Michael Mounteney
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum