Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Failure to download Adobe Flash
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ONEEYEMAN
Advocate
Advocate


Joined: 01 Mar 2005
Posts: 2662

PostPosted: Mon Jul 27, 2015 2:51 am    Post subject: Failure to download Adobe Flash Reply with quote

Hi, ALL,

Code:

IgorDellGentoo widgets # emerge adobe-flash

 * IMPORTANT: 7 news items need reading for repository 'gentoo'.
 * Use eselect news read to view new items.

 * Last emerge --sync was 40d 23h 33m 51s ago.
Calculating dependencies... done!

>>> Verifying ebuild manifests

>>> Emerging (1 of 1) www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466::gentoo
>>> Downloading 'http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/pdc/11.2.202.466/install_flash_player_11_linux.x86_64.tar.gz'
--2015-07-26 22:39:56--  http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/pdc/11.2.202.466/install_flash_player_11_linux.x86_64.tar.gz
Resolving fpdownload.macromedia.com... 104.64.49.157
Connecting to fpdownload.macromedia.com|104.64.49.157|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
2015-07-26 22:39:56 ERROR 404: Not Found.

!!! Couldn't download 'adobe-flash-11.2.202.466.x86_64.tar.gz'. Aborting.
 * Fetch failed for 'www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466', Log file:
 *  '/var/tmp/portage/www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466/temp/build.log'

>>> Failed to emerge www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466, Log file:

>>>  '/var/tmp/portage/www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466/temp/build.log'

 * Messages for package www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466:

 * Fetch failed for 'www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466', Log file:
 *  '/var/tmp/portage/www-plugins/adobe-flash-11.2.202.466/temp/build.log'


Trying to access the link in the browser I get an 'Error 404: File Not Found'.

How do I fix it?

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
davidm
Guru
Guru


Joined: 26 Apr 2009
Posts: 553
Location: US

PostPosted: Mon Jul 27, 2015 2:58 am    Post subject: Reply with quote

Quote:

* Last emerge --sync was 40d 23h 33m 51s ago.


Your last sync was over a month ago. The file in your local portage database has long since been deleted from the remote mirrors. The solution is to 'emerge --sync' (or perhaps eix-sync if you use eix) and then try again.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum