Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
can login to KDE but it doesn't start!
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fjkhf
n00b
n00b


Joined: 22 Sep 2013
Posts: 4

PostPosted: Tue Mar 11, 2014 8:40 pm    Post subject: can login to KDE but it doesn't start! Reply with quote

Hello ,

after an update I can login to KDE ,it shows the initial loading screen but it hangs and KDE never starts.

I have fluxbox installed and it can start normally.

I cheked various solutions like https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-840393.html but it doesn't work.

My default manager is xdm.

Also, I can't have internet access through terminal and I may neede it for my problem.

I am trying /etc/init.d/NetworkManager start (or restart) and it says it is already started but I don't have internet.
Note ,that in order to have internet access (wired) I have to check from the network manager the connection and then it gets configured and I have internet.

How can i overcome this in terminal?

Thank you!
Back to top
View user's profile Send private message
fjkhf
n00b
n00b


Joined: 22 Sep 2013
Posts: 4

PostPosted: Wed Mar 12, 2014 9:20 am    Post subject: Reply with quote

Any ideas..
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum