Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] pmount-gui "No devices to mount"
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
i92guboj
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 30 Nov 2004
Posts: 10306
Location: Córdoba (Spain)

PostPosted: Tue Feb 11, 2014 2:18 pm    Post subject: [SOLVED] pmount-gui "No devices to mount" Reply with quote

Hello.

Maybe I am missing something obvious, but all I get when running pmount-gui is a small notification window telling me that there are "No devices to mount".

What does that mean? Do I need to configure it somehow before attempting to launch it? The error is not too descriptive, and there's really not much info around...

Oh, the system is *kitless, and udisks is not installed either, but since this is pmount base, that should not matter, should it?
_________________
Gentoo Handbook | My website


Last edited by i92guboj on Tue Feb 11, 2014 3:06 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
i92guboj
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 30 Nov 2004
Posts: 10306
Location: Córdoba (Spain)

PostPosted: Tue Feb 11, 2014 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

Yes. It turned out I was missing something obvious. :lol:

udevil is taking the responsibility of mounting the drives, and it seems that pmount-gui only lists the drives that are not yet mounted. That also means that pmount-gui can't be used to umount the drives, which is what I need. So, uninstalling. Sorry for the noise.
_________________
Gentoo Handbook | My website
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum