Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
mate-file-archiver (engrampa) icons not showing [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gsra99
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 06 Jan 2008
Posts: 84

PostPosted: Mon Feb 10, 2014 8:24 am    Post subject: mate-file-archiver (engrampa) icons not showing [SOLVED] Reply with quote

Some of the icons in the menu of mate-file-archiver (engrampa) do not show. I have tried gtk-update-icon-cache -f /usr/share/icons/hicolor but this has not solved the problem.

Last edited by gsra99 on Mon Feb 10, 2014 10:00 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
gsra99
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 06 Jan 2008
Posts: 84

PostPosted: Mon Feb 10, 2014 9:59 pm    Post subject: Reply with quote

I solved it myself. For some reason icons were in /usr/share/engrampa but MATE was looking for them in /usr/share/mate-file-archiver so I just created a symlink.
Code:
ln -s /usr/share/engrampa /usr/share/mate-file-archiver
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum