Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] Upgraded Xorg-server (EE) no screens found
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
guinness.stout
Apprentice
Apprentice


Joined: 26 Aug 2006
Posts: 237
Location: Maryland

PostPosted: Sun Jan 05, 2014 9:03 pm    Post subject: [SOLVED] Upgraded Xorg-server (EE) no screens found Reply with quote

I upgraded to X Server 1.14.3 as well as nvidia-drivers 331.20. I recompiled my kernel since I upgraded the nvidia drivers but I am getting the following error output from "startx".

Xorg.0.log
http://bpaste.net/show/165052/

xorg.conf
http://bpaste.net/show/165051/


Last edited by guinness.stout on Fri Jan 10, 2014 6:47 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
NeddySeagoon
Administrator
Administrator


Joined: 05 Jul 2003
Posts: 42580
Location: 56N 3W

PostPosted: Sun Jan 05, 2014 9:47 pm    Post subject: Reply with quote

guinness.stout,
Code:
[    53.784] Data incomplete in file /etc/X11/xorg.conf
   Undefined InputDevice "Keyboard0" referenced by ServerLayout "Layout0".
...
[    53.784] Data incomplete in file /etc/X11/xorg.conf
   Undefined InputDevice "Keyboard0" referenced by ServerLayout "Layout0".
[    53.784] (EE) Problem parsing the config file
[    53.784] (EE) Error parsing the config file


Xorg does not like your xorg.config file
_________________
Regards,

NeddySeagoon

Computer users fall into two groups:-
those that do backups
those that have never had a hard drive fail.
Back to top
View user's profile Send private message
guinness.stout
Apprentice
Apprentice


Joined: 26 Aug 2006
Posts: 237
Location: Maryland

PostPosted: Fri Jan 10, 2014 5:11 am    Post subject: Reply with quote

Yes I gathered that by the error message and the fact it won't start. I was hoping someone could look at my config which as not changed and tell me why the upgraded xorg-server does not like it. I assume they've once again changed some attribute in it but to what I don't know.
Back to top
View user's profile Send private message
guinness.stout
Apprentice
Apprentice


Joined: 26 Aug 2006
Posts: 237
Location: Maryland

PostPosted: Fri Jan 10, 2014 6:47 am    Post subject: Reply with quote

Ran "nvidia-xconfig" and X started right up with xstart.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum