Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
NetworkManager OpenVPN: "Did not receive a reply." on DBus
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
c00l.wave
Apprentice
Apprentice


Joined: 24 Aug 2003
Posts: 245

PostPosted: Sat Nov 16, 2013 11:52 pm    Post subject: NetworkManager OpenVPN: "Did not receive a reply." Reply with quote

I thought I give NetworkManager a try on my desktop to ease connecting to OpenVPNs. However, I appear to be unable to connect to the OpenVPN plugin: A connection has been configured via KDE "System Settings" but it does not show up on the KDE Plasma widget and if I choose to edit the configuration, it takes a moment and I get the DBus error message "Did not receive a reply."

nm-tool doesn't list the VPN connection either, only eth0. I'm almost sure I fixed that on my notebook a while ago but I can't remember what I did. I already tried to copy the definitions for user root to my regular username in /etc/dbus-1/system.d/org.freedesktop.NetworkManager.conf and /etc/dbus-1/system.d/nm-openvpn-service.conf and called /etc/init.d/dbus reload (also tried relogging and rebooting) but without any change.

Versions are:

kde-misc/networkmanagement-0.9.0.8
net-misc/networkmanager-0.9.6.4
net-misc/networkmanager-openvpn-0.9.6.0
net-misc/openvpn-2.2.2

What did I miss?
_________________
nohup nice -n -20 cp /dev/urandom /dev/null &
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum