Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Catalyst 3.11 beta6 ebuild
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
darkbasic
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 06 Sep 2006
Posts: 123

PostPosted: Sat Oct 26, 2013 3:54 pm    Post subject: Catalyst 3.11 beta6 ebuild Reply with quote

I can't bump x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta to beta6, I get this error:

Code:
>>> Compiling source in /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work ...
 * Preparing fglrx module
make -j8 HOSTCC=x86_64-pc-linux-gnu-gcc CROSS_COMPILE=x86_64-pc-linux-gnu- 'LDFLAGS=-m elf_x86_64' GCC_VER_MAJ=4 KVER=3.12.0-rc6-fglrx--core-avx-i KDIR=/usr/src/linux 'CFLAGS_MODULE+=-DMODULE -DATI -DFGL' CFLAGS_MODULE+=-DCOMPAT_ALLOC_USER_SPACE=arch_compat_alloc_user_space kmod_build
make -C /usr/src/linux M=/var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x modules
make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-3.12-rc6-fglrx-core-avx-i'
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/firegl_public.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_acpi.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_agp.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_debug.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_ioctl.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_pci.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_io.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_str.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_iommu.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl.o
  CC [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/kcl_wait.o
  LD [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/fglrx.o
  Building modules, stage 2.
  MODPOST 1 modules
  CC      /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/fglrx.mod.o
  LD [M]  /var/tmp/portage/x11-drivers/ati-drivers-13.11_beta6/work/common/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/fglrx.ko
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-3.12-rc6-fglrx-core-avx-i'
 * Building fgl_glxgears ...
In file included from /usr/include/GL/glx.h:332:0,
                 from fgl_glxgears.c:77:
/usr/include/GL/glxext.h:682:24: error: expected declaration specifiers or ‘...’ before ‘*’ token
 typedef GLXContextID ( * PFNGLXGETCONTEXTIDEXTPROC) (const GLXContext context);
                        ^
/usr/include/GL/glxext.h:683:67: error: unknown type name ‘GLXContextID’
 typedef GLXContext ( * PFNGLXIMPORTCONTEXTEXTPROC) (Display *dpy, GLXContextID contextID);
                                                                   ^


Do someone know how to fix the ebuild for beta6?

Thanks
_________________
Computers are like air conditioners:
they stop working properly when you open Windows...

Coltiva Linux, Windows si pianta da solo.


http://www.linuxsystems.it/
Back to top
View user's profile Send private message
darkbasic
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 06 Sep 2006
Posts: 123

PostPosted: Sat Oct 26, 2013 4:38 pm    Post subject: Reply with quote

Kind of fixed, here is my ebuild: http://bpaste.net/show/144099/
_________________
Computers are like air conditioners:
they stop working properly when you open Windows...

Coltiva Linux, Windows si pianta da solo.


http://www.linuxsystems.it/
Back to top
View user's profile Send private message
ThGravo
n00b
n00b


Joined: 20 Apr 2006
Posts: 23

PostPosted: Thu Nov 21, 2013 9:22 am    Post subject: Reply with quote

Same error here, but with nvidia-settings, webkit-gtk, firefox and vlc. And I guess any other package including "glx.h"...
So what is your workaround/fix?
Back to top
View user's profile Send private message
ThGravo
n00b
n00b


Joined: 20 Apr 2006
Posts: 23

PostPosted: Thu Nov 21, 2013 9:29 am    Post subject: Reply with quote

Not unmasking mesa-10.0.0_rc1 fixed it for me...
Back to top
View user's profile Send private message
ThGravo
n00b
n00b


Joined: 20 Apr 2006
Posts: 23

PostPosted: Thu Nov 21, 2013 9:45 am    Post subject: Reply with quote

See https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=491644
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum