Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLV]slim login manager-does not show 'username / password'
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joseph_sys
Advocate
Advocate


Joined: 08 Jun 2004
Posts: 2427
Location: Edmonton, AB

PostPosted: Sat Oct 19, 2013 3:06 pm    Post subject: [SOLV]slim login manager-does not show 'username / password' Reply with quote

I'm using slim as a login manager and I have a problem on one of my x86 and one amd64.
They don't show any 'username / password' only graphical picture; when I type anything into the login box nothing is echoed to the screen.

The strange part is that two of my amd64 working correctly after upgrade.
command:
Code:
slim -p /usr/share/slim/themes/slim-gentoo-simple/
doesn't show any 'username' text either.
_________________
#Joseph


Last edited by Joseph_sys on Sun Oct 20, 2013 11:13 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Joseph_sys
Advocate
Advocate


Joined: 08 Jun 2004
Posts: 2427
Location: Edmonton, AB

PostPosted: Sun Oct 20, 2013 11:13 pm    Post subject: Reply with quote

Solved.
This is a problem with xorg-server-1.14.3
Downgrading to x11-base/xorg-server-1.13.4-r1 solved the problem.
_________________
#Joseph
Back to top
View user's profile Send private message
nemectic
Apprentice
Apprentice


Joined: 20 Aug 2004
Posts: 181

PostPosted: Sun Oct 20, 2013 11:26 pm    Post subject: Reply with quote

I'm using 1.14.3-r2 and it works fine with that for me. Glad you got it sorted anyway.
Back to top
View user's profile Send private message
Joseph_sys
Advocate
Advocate


Joined: 08 Jun 2004
Posts: 2427
Location: Edmonton, AB

PostPosted: Sun Oct 20, 2013 11:45 pm    Post subject: Reply with quote

nemectic wrote:
I'm using 1.14.3-r2 and it works fine with that for me. Glad you got it sorted anyway.


Yes, it worked fine on two of my boxes but I think it is not compatible with all drivers. See:
http://packages.gentoo.org/package/x11-base/xorg-server
1.14.3-r2 - is blocked.
_________________
#Joseph
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum