Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
slimlock within slim-1.3.6 not working like expected
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ccube
n00b
n00b


Joined: 15 Feb 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Oct 19, 2013 9:52 am    Post subject: slimlock within slim-1.3.6 not working like expected Reply with quote

Hi!

I just removed slimlock from my system to update to slim 1.3.6, which has merged slimlock.
Now my lockscreen does not react on any input und always shows me my "password failed" message.
The only way to unlock is switching to a virtual console and kill the process.

Any hints how to solve? Or maybe a bug?


cheers
Back to top
View user's profile Send private message
emc
Guru
Guru


Joined: 02 Jul 2004
Posts: 386
Location: Cracow, Poland

PostPosted: Sat Oct 19, 2013 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

I have problem with slimlock, I can't setup it so it lock a screen after some time? I get only dark screen but no lock. Can you tell me how to configure slimlock to do it. I'm using fluxbox.
Back to top
View user's profile Send private message
ccube
n00b
n00b


Joined: 15 Feb 2011
Posts: 62

PostPosted: Sat Oct 19, 2013 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

Since this is a completely different problem, you should open a new thread for this.
(have a look at xautolock)
Back to top
View user's profile Send private message
lexming
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Jan 2007
Posts: 115
Location: Barcelona

PostPosted: Mon Oct 21, 2013 6:01 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here :(

AFAIK there is no easy way to debug it. I tried to look at the source code, but the differences are quite large between slimlock-0.11 and slim-1.3.6. So I couldn't find the problem yet. I suspect that it is related to the merge of the panel.cpp file, which now handles both types of input boxes separately, for the DM and the Lock screen. Since the DM works correctly, the bug is probably located in the specific code for the lock panel.
Back to top
View user's profile Send private message
ccube
n00b
n00b


Joined: 15 Feb 2011
Posts: 62

PostPosted: Thu Oct 24, 2013 6:48 pm    Post subject: Reply with quote

have you tried the update from today?
Back to top
View user's profile Send private message
lexming
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Jan 2007
Posts: 115
Location: Barcelona

PostPosted: Fri Oct 25, 2013 11:24 am    Post subject: Reply with quote

It's been fixed :D

https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=489010
Back to top
View user's profile Send private message
ccube
n00b
n00b


Joined: 15 Feb 2011
Posts: 62

PostPosted: Fri Oct 25, 2013 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

yay! :D working here.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum