Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
three problems with aurora/firefox
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ev56o
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 26 Jan 2010
Posts: 146

PostPosted: Sat Oct 19, 2013 9:38 am    Post subject: three problems with aurora/firefox Reply with quote

since i updated aurora (Mozilla Firefox 17.0.9) i have a three problems:

prob1: i can' t navigate sites with ssl (ex. google mail.com facebook) because aurora
doesn' t recognize any certificate
Code:

This Connection is Untrusted
You have asked Aurora to connect
securely to forums.gentoo.org

<click on>

i understand the risks

<click on>

add exception

<click on>

get certificate ---> certificate status: the site attempts to identify itself with invalid information
                     outdated information: certificate is not currently valid it is impossible to verify
                     whether this identity was reported as stolen or lost (this doesn' t work)
confirm security exception ---> close the certificate manage window and works only for this time, load the
                                page and i can' t wurf the site with this certificate only for this time


prob2: google images in him ajax images gallery doesn' t load the images box over the second line and i have
a lot of grey squares

prob3: facebook and others sites doesn' t load css functions and i have only the text without the format and
any buttons i can' t use
Back to top
View user's profile Send private message
ev56o
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 26 Jan 2010
Posts: 146

PostPosted: Mon Oct 21, 2013 9:06 am    Post subject: Reply with quote

i solved the problems in a strange way, i restarted the pc with windows e connect the web (with usb modem huaweii e220 tim provider by sim card) and i' ve experienced the same problems with internet explorer. restart with linux a connect the web and surf with firefox and the problems are vanished, maybe cause of provider?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum