Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
util-linux-2.25 fails with pam_mount-2.14
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Massimo B.
Veteran
Veteran


Joined: 09 Feb 2005
Posts: 1515
Location: Germany

PostPosted: Fri Aug 15, 2014 6:44 am    Post subject: util-linux-2.25 fails with pam_mount-2.14 Reply with quote

Hi, since last updates
Code:
Mon Aug  4 14:30:19 2014 <<< sys-apps/util-linux-2.24.2
     Mon Aug  4 14:30:24 2014 >>> sys-apps/util-linux-2.25
..at least the mount binary has changed with that update, sys-auth/pam_mount-2.14 seems to be incompatible and fails mounting my home:
Code:
Aug 15 07:50:55 [login] pam_unix(login:session): session opened for user mo by LOGIN(uid=0)
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:68): Messages from underlying mount program:_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72): mount: invalid option -- 'p'_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72): _
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72): Usage:_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72):  mount [-lhV]_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72):  mount -a [options]_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72):  mount [options] [--source] <source> | [--target] <directory>_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72):  mount [options] <source> <directory>_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72):  mount <operation> <mountpoint> [<target>]_
Aug 15 07:50:55 [login] (mount.c:72): _
..and rest of the usage text. Any ideas? Where should I start fixing that?
_________________
ppc:PowerBook5,8 15"(1440)-G4/1.67,2G|amd64:HP EliteBook 8560w,i7-2620M,16G|amd64:Acer Z5610 (Core2QuadQ8200),8G|amd64-prefix:OpenSuse
Lila-Theme
Back to top
View user's profile Send private message
Massimo B.
Veteran
Veteran


Joined: 09 Feb 2005
Posts: 1515
Location: Germany

PostPosted: Thu Aug 21, 2014 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

-> bug 520414
_________________
ppc:PowerBook5,8 15"(1440)-G4/1.67,2G|amd64:HP EliteBook 8560w,i7-2620M,16G|amd64:Acer Z5610 (Core2QuadQ8200),8G|amd64-prefix:OpenSuse
Lila-Theme
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum