Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED]-Blank Screen on Intel HD4000 on KDE
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FizzyWidget
Veteran
Veteran


Joined: 21 Nov 2008
Posts: 1130
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Tue Oct 08, 2013 7:12 pm    Post subject: [SOLVED]-Blank Screen on Intel HD4000 on KDE Reply with quote

Is anyone getting the issue of a blank screen under KDE?

I cant seem to get it to wake up the screen, no matter what keys I press nothing will wake the screen up, I have acpi_backlight=vendor and i915.semaphores=1 as boot options as suggest on an Arch wiki, but it still seems to happen, the shortcut keys to up the brightness do not work, and there does not seem to be anything in the logs.

Edit:
Solved by putting Windows back on laptop
_________________
I know 43 ways to kill with a SKITTLE, so taste my rainbow bitch.


Last edited by FizzyWidget on Thu Oct 17, 2013 12:45 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
chithanh
Developer
Developer


Joined: 05 Aug 2006
Posts: 1791
Location: Berlin, Germany

PostPosted: Tue Oct 08, 2013 11:20 pm    Post subject: Reply with quote

"Wake up" seems to imply that the screen lost sync and is in DPMS off mode? Or just black screen with/without mouse cursor?
Back to top
View user's profile Send private message
papapenguin
l33t
l33t


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 694
Location: Bellevue

PostPosted: Wed Oct 09, 2013 7:04 am    Post subject: Reply with quote

I'm getting a black screen right after selecting kernel 3.10.7-r1 in grub...the kernel loads, and the last thing I see is
Code:
loading kdm
loading mysql

and then it goes completely black...no nvidia logo, no error, nothing...

I had to do a hard shut down and boot back into a previous kernel...
_________________
--------------
Compaq Presario V6120US
AMD Turion 64X2
------------------------
Back to top
View user's profile Send private message
FizzyWidget
Veteran
Veteran


Joined: 21 Nov 2008
Posts: 1130
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Wed Oct 09, 2013 8:29 am    Post subject: Reply with quote

chithanh wrote:
"Wake up" seems to imply that the screen lost sync and is in DPMS off mode? Or just black screen with/without mouse cursor?


Nothing, no mouse cursor, yet if a video is playing i can hear the sound but see nothing, and can not do anything
_________________
I know 43 ways to kill with a SKITTLE, so taste my rainbow bitch.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum