Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
No Movie Thumbnails E17
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FizzyWidget
Veteran
Veteran


Joined: 21 Nov 2008
Posts: 1109
Location: 127.0.0.1

PostPosted: Thu Aug 22, 2013 9:17 am    Post subject: No Movie Thumbnails E17 Reply with quote

Everytime E17 tries to make a thumbnail for any video file be it avi, wmv, mkv, mp4 etc etc - all I get is a blank grey square.

The error I see is

Code:
gst_init_file
setting file file://path/to/video.mp4
could not complete pause


I have googled this issue and there are very few solutions to it, all of which I have tried, I have changed from ffmpeg to libav, updated gstreamer, but nothing seems to work

Anyone out there using E17 who might be able to shed some light on this issue?

Also since the update E17 seems sluggish, its on a core i7 laptop so I see no reason why it should be
_________________
I know 43 ways to kill with a SKITTLE, so taste my rainbow bitch.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum