Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[solved] R-Studio does not start.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dippmopser
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Jun 2013
Posts: 92

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 1:39 am    Post subject: [solved] R-Studio does not start. Reply with quote

Hello,

I emerged R-Studio (form the dberkholz overlay) and portage finished wihout error or warnings, now there is en entry for R-Studio in the Applications-Menu (Gnome), however when I klick on it, nothing happends.

I found this thread, but since it was marked solved, I opened a new one.

https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-950692-start-0.html


Last edited by Dippmopser on Sun Aug 18, 2013 10:49 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
BradN
Advocate
Advocate


Joined: 19 Apr 2002
Posts: 2379
Location: Wisconsin (USA)

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 4:27 am    Post subject: Reply with quote

Any messages if you start it from the command line?
Back to top
View user's profile Send private message
Dippmopser
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Jun 2013
Posts: 92

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 10:48 pm    Post subject: Reply with quote

... Interesting today I reinstalled gentoo.

Now R-Studio could be emerged without the use of an overlay and works out of the box .... I wonder what the problem was yesterday .... thanks anyway.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum