Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] rEFInd hangs and black screen - UEFI
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
srs5694
Guru
Guru


Joined: 08 Mar 2004
Posts: 420
Location: Woonsocket, RI

PostPosted: Sat Dec 21, 2013 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

JuszR wrote:
I'm getting the same problem on another machine. I tried already both refind versions and still hangs after POST.
Booting through sysreccd works fine.


Please clarify: Are you saying that it hangs after POST (that is, before rEFInd appears) or after you try to boot the kernel with rEFInd? In either event, any extra details you can provide might be useful -- for instance, do you see any status or error messages, do you see a blinking cursor on the screen, do you see disk activity after the hang, can you ping the computer after you wait for a couple of minutes, etc.? Also, what kind of computer is this? There's a bug that a lot of Arch users are encountering (see this thread) with 3.7.x and later kernels, mostly on Lenovo computers. This bug is either in, or interacts with, the EFI stub loader, rather than rEFInd.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum