Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Firefox instaled Aurora
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hadrons123
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 08 Mar 2012
Posts: 90
Location: chennai

PostPosted: Sat Jul 20, 2013 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

what I wanted to ask was, did you rebuild your other packages which were using the bindist, with the changed USE variable?

Mesa uses the bindist and some other packages uses it too.
_________________
LENOVO Y580 FHD Intel® Core™ i7-3630QM CPU @ 2.40GHz × 8 |660M GTX NVIDIA | 16GB SanDisk SSD
Back to top
View user's profile Send private message
Suami777
n00b
n00b


Joined: 07 Jul 2013
Posts: 18

PostPosted: Thu Jul 25, 2013 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

yes i remove firefox disable bindist flag and install firefox still not working right mouse button :/

Code:
## These settings were set by the catalyst build script that automatically
# built this stage.
# Please consult /usr/share/portage/config/make.conf.example for a more
# detailed example.
CFLAGS="-march=native -O2 -pipe"
CXXFLAGS="${CFLAGS}"
# WARNING: Changing your CHOST is not something that should be done lightly.
# Please consult http://www.gentoo.org/doc/en/change-chost.xml before changing.
CHOST="x86_64-pc-linux-gnu"
# These are the USE flags that were used in addition to what is provided by the
# profile used for building.
USE="acpi dbus opengl symlink udev pulseaudio alsa xinerama X kde qt4 \
     -gtk -gnome mmx sse sse2 -bindist"
MAKEOPTS="-j9"
INPUT_DEVICES="keyboard mouse evdev"
VIDEO_CARDS="nvidia"
ACCEPT_KEYWORDS="amd64"
PYTHON_TARGETS="python2_7 python3_2 python1_9 jython2_5"
LANGUAGE="48"
LINGUAS="pl pl_PL"


i dont know why its not working i think gentoo is just not for me, very long time to run system on ssd, firefox not working ... ehhh
Back to top
View user's profile Send private message
Chiitoo
l33t
l33t


Joined: 28 Feb 2010
Posts: 744
Location: Here and Away Again

PostPosted: Thu Jul 25, 2013 8:46 pm    Post subject: ><)))°€ Reply with quote

Teegrins, Suami777!


You might want to create your own topic about the mouse-issue (or is it rather a performance issue with the Firefox interface being slow?).

I might suggest trying out the www-client/firefox-bin instead of building from source, and see if that behaves the same way. I remember having some sort of slowness going on with firefox myself at one point, and it seemed as if firefox-bin didn't quite do that. I don't mainly use that browser too much, so I never really investigated it...

If I understand right, and it works better in safe-mode, it could be an issue with extensions/add-ons, I imagine. If you even have any such things installed. Or, it could be an issue regarding your Window Manager/Desktop Environment, etc., but that's all I can really say at this point.


Best of luck to ya!
_________________
Kind Regards,
~ The Noob Unlimited ~

Sore wa sore, kore wa kore.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum