Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
electricsheep mplayer freakout
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
666threesixes666
Veteran
Veteran


Joined: 31 May 2011
Posts: 1223
Location: 42.68n 85.41w

PostPosted: Fri Jul 26, 2013 1:18 am    Post subject: electricsheep mplayer freakout Reply with quote

electric sheep runs, gets the files just fine, renders just fine. freaks about mplayer, and doesnt show anything, doesnt work in xscreen saver even though ive appended the info to the config.

Code:

mplayer .electricsheep/*.avi


plays all the sheep just fine...... i don't get whats going on here.

mplayer use flags....

+3dnow, +3dnowext, +X, +a52, +alsa, +cddb, +cdio, +dts, +dv, +dvd, +dvdnav, +enca, +encode, +faad, +gif, +iconv, +ipv6, +jack, +jpeg, +libass, +live, +mad, +mmx, +mmxext, +mng, +mp3, +network, +opengl, +osdmenu, +png, +pulseaudio, +quicktime, +rar, +rtc, +samba, +sdl, +shm, +speex, +sse, +sse2, +theora, +toolame, +tremor, +truetype, +twolame, +unicode, +v4l, +video_cards_mga, +video_cards_tdfx, +vorbis, +x264, +xscreensaver, +xv, +xvid, -aalib, -bidi, -bindist, -bl, -bluray, -bs2b, -cdparanoia, -cpudetection, -debug, -dga, -directfb, -doc, -dvb, -dxr3, -faac, -fbcon, -ftp, -ggi, -gsm, -joystick, -jpeg2k, -ladspa, -libcaca, -libmpeg2, -lirc, -lzo, -md5sum, -nas, -nut, -openal, -oss, -pnm, -pvr, -radio, -rtmp, -ssse3, -tga, -vdpau, -xanim, -xinerama, -xvmc, -zoran, -video_cards_s3virge
_________________
cat /etc/*-release
Funtoo Linux - baselayout 2.2.0
consider this warning no. 1
http://ecx.images-amazon.com/images/I/81Ku-vxIb3L._SL1500_.jpg
http://wiki.gentoo.org/wiki/Special:Contributions/666threesixes666
Back to top
View user's profile Send private message
Silent-Hunter
n00b
n00b


Joined: 07 Jul 2013
Posts: 52

PostPosted: Fri Jul 26, 2013 10:27 pm    Post subject: Reply with quote

I can't get it to work either. In the debug for electricsheep, it says playing, but it doesn't even open a window.

Code:
emerge --pretend --verbose mplayer

These are the packages that would be merged, in order:

Calculating dependencies... done!
[ebuild   R    ] media-video/mplayer-1.1.1-r1  USE="X a52 alsa bindist cdio dts dv dvd dvdnav enca encode faad gif iconv ipv6 jpeg libass live mad mmx mng mp3 network opengl osdmenu png quicktime rar rtc sdl shm speex sse sse2 theora toolame tremor truetype twolame unicode vorbis x264 xscreensaver xv xvid -3dnow -3dnowext -aalib (-altivec) (-aqua) -bidi -bl -bluray -bs2b -cddb -cdparanoia -cpudetection -debug -dga -directfb -doc -dvb -dxr3 -faac -fbcon -ftp -ggi -gsm -jack -joystick -jpeg2k -ladspa -libcaca -libmpeg2 -lirc -lzo -md5sum -mmxext -nas -nut -openal -oss -pnm -pulseaudio -pvr -radio -rtmp -samba -ssse3 -tga -v4l -vdpau (-vidix) -xanim -xinerama -xvmc -zoran" VIDEO_CARDS="-mga -s3virge -tdfx" 0 kB

Total: 1 package (1 reinstall), Size of downloads: 0 kB
Back to top
View user's profile Send private message
LoonixPenguin
n00b
n00b


Joined: 30 Jul 2013
Posts: 2

PostPosted: Tue Jul 30, 2013 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here.
Code:
media-video/mplayer-1.1.1-r1 
USE="X a52 alsa cdio cdparanoia dga dts dv dvd dvdnav enca encode faad gif gsm iconv jpeg libass mmx mmxext mp3 network opengl osdmenu png quicktime rar rtc shm speex sse sse2 ssse3 theora toolame tremor truetype twolame unicode v4l vorbis x264 xanim xscreensaver xv xvid -3dnow -3dnowext -aalib (-altivec) (-aqua) -bidi -bindist -bl -bluray -bs2b -cddb -cpudetection -debug -directfb -doc -dvb -dxr3 -faac -fbcon -ftp -ggi -ipv6 -jack -joystick -jpeg2k -ladspa -libcaca -libmpeg2 -lirc -live -lzo -mad -md5sum -mng -nas -nut -openal -oss -pnm -pulseaudio -pvr -radio -rtmp -samba -sdl -tga -vdpau (-vidix) -xinerama -xvmc -zoran"
VIDEO_CARDS="-mga -s3virge -tdfx"

x11-base/xorg-server-1.13.4:0/1.13.4 
USE="nptl suid udev xorg -dmx -doc -ipv6 -kdrive -minimal (-selinux) -static-libs -tslib -xnest -xvfb"
Back to top
View user's profile Send private message
LoonixPenguin
n00b
n00b


Joined: 30 Jul 2013
Posts: 2

PostPosted: Tue Jul 30, 2013 11:35 pm    Post subject: Re: electricsheep mplayer freakout Reply with quote

666threesixes666 wrote:
Code:
mplayer .electricsheep/*.avi

plays all the sheep just fine...... i don't get whats going on here.


Electricsheep sends the video to mplayer via a (standard input) pipe, so something like this more closely tests mplayer. This plays for me, which makes me think the problem is in electricsheep itself rather than mplayer.
Code:
cat .electricsheep/*.avi | mplayer -cache 8192 -really-quiet -fps 16 -
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum