Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ffmpeg in audacity
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
paradigm-X
Apprentice
Apprentice


Joined: 19 Sep 2013
Posts: 168

PostPosted: Tue Dec 17, 2013 6:14 pm    Post subject: ffmpeg in audacity Reply with quote

When I set the USE flag for "ffmpeg", still the emerge does not make use of it, and it gives me no indication as to why. What could be the problem? As I do have the ffmpeg package installed, shouldn't I see some sort of reason for not being able to use it?
Back to top
View user's profile Send private message
keet
Guru
Guru


Joined: 09 Sep 2008
Posts: 367

PostPosted: Tue Dec 17, 2013 11:33 pm    Post subject: Reply with quote

For me, in amd64, Audacity has the Ffmpeg use flag in parentheses, which means that the use flag is unavailable for my profile.
Back to top
View user's profile Send private message
paradigm-X
Apprentice
Apprentice


Joined: 19 Sep 2013
Posts: 168

PostPosted: Wed Dec 18, 2013 12:41 am    Post subject: Reply with quote

Hi, keet.

When I do 'emerge -pa audacity', I also see ffmpeg in parentheses. When I do 'eix audacity', I see it listed in the brackets along with other USE flags. When I do 'equery uses audacity', it does not show up listed among the others. What for example could exclude it from a profile?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum