Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
KDE: all fonts are broken.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alexcortes
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 18 Dec 2011
Posts: 113
Location: Rio de Janeiro, Brazil

PostPosted: Wed Apr 17, 2013 5:14 am    Post subject: KDE: all fonts are broken. Reply with quote

Hello,

I restarted my computer today and I got all my fonts broken, just have the standard one working.
I already reinstalled several qt/kde packages, fontconfig, but nothing changed.
Also I've tried fc-cache -srv, revdep-rebuild etc.

Thanks!!!
Back to top
View user's profile Send private message
alexcortes
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 18 Dec 2011
Posts: 113
Location: Rio de Janeiro, Brazil

PostPosted: Wed Apr 17, 2013 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

The fonts are only working on LibreOffice. Not the interface fonts, just on the documents edition.
Back to top
View user's profile Send private message
alexcortes
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 18 Dec 2011
Posts: 113
Location: Rio de Janeiro, Brazil

PostPosted: Wed Apr 17, 2013 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

Image:http://db.tt/tYkvwIWw
Back to top
View user's profile Send private message
Ant P.
Advocate
Advocate


Joined: 18 Apr 2009
Posts: 2222
Location: UK

PostPosted: Wed Apr 17, 2013 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

If it's only Qt-based apps displaying wrong then it sounds like a revdep-rebuild is in order.
Back to top
View user's profile Send private message
alexcortes
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 18 Dec 2011
Posts: 113
Location: Rio de Janeiro, Brazil

PostPosted: Wed Apr 17, 2013 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

@ Ant P.

I already did revdep-rebuild dozens of times... Now it's running 'emerge -e @system'...
On Gummi (gtk) is also broken, \LaTeX (Type1 fonts) > some are broken. Just Libreoffice appear to be working, but document edition only not the interface. :cry:

I got:

Quote:
"Syncing fontconfig configuration to system" [!!] (fail)


a time when rebuilding fontconfig.

Thank you! :)

EDIT: next step:

Quote:
eix --installed -# kde-base/* | xargs emerge -1
Back to top
View user's profile Send private message
alexcortes
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 18 Dec 2011
Posts: 113
Location: Rio de Janeiro, Brazil

PostPosted: Thu Apr 18, 2013 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
eix --installed -# kde-*/* | xargs emerge -1


Not solve the issue. I can only thing thats a bug.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum