Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[sandbox] ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
soban_
l33t
l33t


Joined: 27 Aug 2008
Posts: 677
Location: /home/soban

PostPosted: Sat Apr 13, 2013 8:40 pm    Post subject: [sandbox] ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c Reply with quote

Powtarza sie ten blad, ktory posiadam w temacie:
Code:
# emerge @x11-module-rebuild @module-rebuild -vq
>>> Verifying ebuild manifests
>>> Running pre-merge checks for x11-drivers/nvidia-drivers-313.30
 * Determining the location of the kernel source code
 * Found kernel source directory:
 *     /usr/src/linux
 * Found kernel object directory:
 *     /lib/modules/3.8.7-gentoo/build
 * Found sources for kernel version:
 *     3.8.7-gentoo
 * Checking for suitable kernel configuration options...                                                                                            [ ok ]
>>> Emerging (1 of 21) x11-drivers/xf86-video-mach64-6.9.4
>>> Installing (1 of 21) x11-drivers/xf86-video-mach64-6.9.4
>>> Emerging (2 of 21) x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0-r1
>>> Jobs: 1 of 21 complete, 1 running               Load avg: 1.10, 0.42, 0.16 (null)*(null) ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c:check_syscall():879: failure (No such file or directory):
 (null)*(null) ISE:
        abs_path: (null)
        res_path: (null)
>>> Installing (2 of 21) x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0-r1
>>> Emerging (3 of 21) x11-drivers/xf86-input-evdev-2.8.0
>>> Installing (3 of 21) x11-drivers/xf86-input-evdev-2.8.0
>>> Emerging (4 of 21) x11-drivers/xf86-video-intel-2.21.6
>>> Jobs: 3 of 21 complete, 1 running               Load avg: 2.19, 0.78, 0.29 (null)*(null) ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c:check_syscall():879: failure (No such file or directory):
 (null)*(null) ISE:
        abs_path: (null)
        res_path: (null)
>>> Installing (4 of 21) x11-drivers/xf86-video-intel-2.21.6
>>> Emerging (5 of 21) x11-drivers/xf86-video-v4l-0.2.0
>>> Jobs: 4 of 21 complete, 1 running               Load avg: 1.92, 0.79, 0.30 (null)*(null) ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c:check_syscall():879: failure (No such file or directory):
 (null)*(null) ISE:
        abs_path: (null)
        res_path: (null)
>>> Installing (5 of 21) x11-drivers/xf86-video-v4l-0.2.0
>>> Emerging (6 of 21) x11-drivers/xf86-video-ati-7.1.0
>>> Installing (6 of 21) x11-drivers/xf86-video-ati-7.1.0
>>> Emerging (7 of 21) x11-drivers/xf86-video-vesa-2.3.2-r1
>>> Jobs: 6 of 21 complete, 1 running               Load avg: 1.56, 0.85, 0.34 (null)*(null) ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c:check_syscall():879: failure (No such file or directory):
 (null)*(null) ISE:
        abs_path: (null)
        res_path: (null)
>>> Installing (7 of 21) x11-drivers/xf86-video-vesa-2.3.2-r1
>>> Emerging (8 of 21) x11-drivers/xf86-video-tdfx-1.4.5-r1
>>> Installing (8 of 21) x11-drivers/xf86-video-tdfx-1.4.5-r1
>>> Emerging (9 of 21) x11-drivers/xf86-video-trident-1.3.6-r2
>>> Installing (9 of 21) x11-drivers/xf86-video-trident-1.3.6-r2
>>> Emerging (10 of 21) x11-drivers/xf86-video-mga-1.6.2
>>> Installing (10 of 21) x11-drivers/xf86-video-mga-1.6.2
>>> Emerging (11 of 21) x11-drivers/nvidia-drivers-313.30
>>> Installing (11 of 21) x11-drivers/nvidia-drivers-313.30
>>> Emerging (12 of 21) x11-drivers/xf86-video-r128-6.9.1
>>> Installing (12 of 21) x11-drivers/xf86-video-r128-6.9.1
>>> Emerging (13 of 21) x11-drivers/xf86-video-openchrome-0.3.2
>>> Jobs: 12 of 21 complete, 1 running              Load avg: 1.68, 1.11, 0.50 (null)*(null) ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c:check_syscall():879: failure (No such file or directory):
 (null)*(null) ISE:
        abs_path: (null)
        res_path: (null)
>>> Installing (13 of 21) x11-drivers/xf86-video-openchrome-0.3.2
>>> Emerging (14 of 21) x11-drivers/xf86-input-keyboard-1.7.0
>>> Installing (14 of 21) x11-drivers/xf86-input-keyboard-1.7.0
>>> Emerging (15 of 21) x11-drivers/xf86-video-fbdev-0.4.3-r1
>>> Installing (15 of 21) x11-drivers/xf86-video-fbdev-0.4.3-r1
>>> Emerging (16 of 21) x11-drivers/xf86-video-dummy-0.3.6-r1
>>> Installing (16 of 21) x11-drivers/xf86-video-dummy-0.3.6-r1
>>> Emerging (17 of 21) x11-drivers/xf86-video-nouveau-1.0.7
>>> Installing (17 of 21) x11-drivers/xf86-video-nouveau-1.0.7
>>> Emerging (18 of 21) x11-drivers/xf86-video-savage-2.3.6
>>> Installing (18 of 21) x11-drivers/xf86-video-savage-2.3.6
>>> Emerging (19 of 21) x11-drivers/xf86-input-mouse-1.9.0
>>> Installing (19 of 21) x11-drivers/xf86-input-mouse-1.9.0
>>> Emerging (20 of 21) x11-drivers/xf86-video-glint-1.2.8-r1
>>> Jobs: 19 of 21 complete, 1 running              Load avg: 1.90, 1.28, 0.62 (null)*(null) ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c:check_syscall():879: failure (No such file or directory):
 (null)*(null) ISE:
        abs_path: (null)
        res_path: (null)
>>> Installing (20 of 21) x11-drivers/xf86-video-glint-1.2.8-r1
>>> Emerging (21 of 21) x11-drivers/xf86-video-nv-2.1.20-r1
>>> Jobs: 20 of 21 complete, 1 running              Load avg: 1.70, 1.27, 0.62 (null)*(null) ../../sandbox-2.6/libsandbox/libsandbox.c:check_syscall():879: failure (No such file or directory):
 (null)*(null) ISE:
        abs_path: (null)
        res_path: (null)
>>> Installing (21 of 21) x11-drivers/xf86-video-nv-2.1.20-r1
>>> Jobs: 21 of 21 complete                         Load avg: 1.59, 1.26, 0.63

 * Messages for package x11-drivers/xf86-video-ati-7.1.0:

 *   CONFIG_DRM_RADEON_KMS:      is not set when it should be.
 * Please check to make sure these options are set correctly.
 * Failure to do so may cause unexpected problems.

 * Messages for package x11-drivers/nvidia-drivers-313.30:

 * You must be in the video group to use the NVIDIA device
 * For more info, read the docs at
 * http://www.gentoo.org/doc/en/nvidia-guide.xml#doc_chap3_sect6
 *
 * This ebuild installs a kernel module and X driver. Both must
 * match explicitly in their version. This means, if you restart
 * X, you must modprobe -r nvidia before starting it back up
 *
 * To use the NVIDIA GLX, run "eselect opengl set nvidia"
 *
 * To use the NVIDIA CUDA/OpenCL, run "eselect opencl set nvidia"
 *
 * NVIDIA has requested that any bug reports submitted have the
 * output of /opt/bin/nvidia-bug-report.sh included.
 *

 * Messages for package x11-drivers/xf86-video-openchrome-0.3.2:

 * Supported chipsets:
 * CLE266 (VT3122), KM400/P4M800 (VT3205), K8M800 (VT3204),
 * PM800/PM880/CN400 (VT3259), VM800/CN700/P4M800Pro (VT3314),
 * CX700 (VT3324), P4M890 (VT3327), K8M890 (VT3336),
 * P4M900/VN896 (VT3364), VX800 (VT3353), VX855 (VT3409), VX900
 *
 * The driver name is 'openchrome', and this is what you need
 * to use in your xorg.conf (and not 'via').
 *
 * See the ChangeLog and release notes for more information.

 * Messages for package x11-drivers/xf86-video-savage-2.3.6:

 * Your X server no longer supports XAA, so xf86-video-savage will fall back
 * to shadowFB. Enable EXA in your X.org configuration to still have some 2D
 * acceleration. See "man 4 savage" for details.
Druga sprawa, chcialem sie zapytac jak przedstawia sie aktualnie poprawny wpis do Nvidi w /etc/make.conf:
Code:
LINGUAS="pl"
LANGUAGE=48
INPUT_DEVICES="evdev keyboard mouse"
#VIDEO_CARDS="nvidia"
#ten wyzej, czy nizej jest poprawny?
VIDEO_CARDS="nouveau"
ALSA_CARDS="hda-intel"
ACCEPT_LICENSE="*"
No i przy tych bledach zauwazylem, ze nie dziala mi myszka w X-ach pod fluxboxem, podaje wiecej informacji:
Code:
# rc-update
             bootmisc | boot
                devfs |                       sysinit
                dmesg |                       sysinit
                 fsck | boot
             hostname | boot
              hwclock | boot
              keymaps | boot
            killprocs |              shutdown
                local |      default
           localmount | boot
              modules | boot
             mount-ro |              shutdown
                 mtab | boot
               net.lo | boot
             netmount |      default
               procfs | boot
                 root | boot
            savecache |              shutdown
                 sshd |      default
                 swap | boot
            swapfiles | boot
               sysctl | boot
                sysfs |                       sysinit
         termencoding | boot
       tmpfiles.setup | boot
                 udev |                       sysinit
              urandom | boot
Na polu walki z xorgiem:
Code:
cat /etc/X11/xorg.conf
Section "ServerLayout"

#       Option          "AllowEmptyInput" "false"
    Identifier     "X.org Configured"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    Screen      1  "Screen1" RightOf "Screen0"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "Files"
    FontPath        "/usr/share/fonts/misc/"
    FontPath        "/usr/share/fonts/TTF/"
    FontPath        "/usr/share/fonts/OTF"
    FontPath        "/usr/share/fonts/Type1/"
    FontPath        "/usr/share/fonts/100dpi/"
    FontPath        "/usr/share/fonts/75dpi/"
EndSection

Section "Module"
    Load           "extmod"
    Load           "wfb"
    Load           "xtrap"
    Load           "dbe"
    Load           "record"
    Load           "glx"
    Load           "dri"
EndSection

Section "ServerFlags"
    Option         "AutoAddDevices" "False"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "kbd"
    Option         "CoreKeyboard"
    Option         "XkbRules" "xorg"
    Option         "XkbModel" "pc105"
    Option         "XkbLayout" "pl"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "auto"
    Option         "Device" "/dev/input/mice"
    Option         "ZAxisMapping" "4 5 6 7"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "BenQ E2200HD"
    HorizSync       30.0 - 94.0
    VertRefresh     50.0 - 76.0
    Option         "dpms"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor1"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "CRT-1"
    HorizSync       28.0 - 55.0
    VertRefresh     43.0 - 72.0
    Option         "dpms"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Card0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "nVidia Corporation"
    BoardName      "G94 [GeForce 9600 GT]"
    Option         "HWcursor" "On"
    Option         "CursorShadow"
    Option         "CursorShadowAlpha" "32"
    Option         "CursorShadowXOffset" "3"
    Option         "CursorShadowYOffset" "3"
    Option         "TwinView" "True"
    Option         "MetaModes" "1920x1080,1280x1080"
    Option         "NoLogo" "true"
    Option         "TwinViewOrientation" "CRT-1 RightOf CRT-0"
    Option         "SecondMonitorHorizSync" "80.0"
    Option         "SecondMonitorVertRefresh" "75.0"
    Option         "Composite" "Enable"
    Option         "RenderAccel" "True"
    Option         "TripleBuffer" "true"
    Option         "BackingStore" "true"
    Option         "UseEdidDpi" "FALSE"
    Option         "AddARGBGLXVisuals" "true"
    Option         "DPI" "96 x 96"
    Option         "AccelMethod" "EXA"
    Option         "MigrationHeuristic" "greedy"
    BusID          "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 9600 GT"
    BusID          "PCI:1:0:0"
    Screen          0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device1"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 9600 GT"
    BusID          "PCI:1:0:0"
    Screen          1
EndSection

Section "Screen"

# Removed Option "metamodes" "1920x1080_60 +0+0"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "NoLogo" "true"
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "TwinViewXineramaInfoOrder" "CRT-0"
    Option         "metamodes" "CRT-0: 1920x1080_60 +0+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen1"
    Device         "Device1"
    Monitor        "Monitor1"
    DefaultDepth    24
    Option         "NoLogo" "true"
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "CRT-1: nvidia-auto-select +0+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
    Option         "Composite" "Enable"
    Option         "Damage" "Enable"
EndSection
Jakies pomysly?
_________________
gg: 525600


Last edited by soban_ on Sat Apr 13, 2013 9:16 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
SlashBeast
Moderator
Moderator


Joined: 23 May 2006
Posts: 2799

PostPosted: Sat Apr 13, 2013 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

Sprawdz co Xorg.0.log mowi o inputach. A bug z sandboksem zglos na bugzille, moze Vapier ogarnie co z tym nie tak, wkonciu to jego zabawka.
_________________
BitBucket -- better-initramfs to address many usecases and linux's limitations.
Back to top
View user's profile Send private message
Jacekalex
Guru
Guru


Joined: 17 Sep 2009
Posts: 489

PostPosted: Sun Apr 14, 2013 7:23 am    Post subject: Reply with quote

U mnie sandbox chodzi bez problemu, ale mam wersję:
Code:
qlist -ICvUq sandbox
sys-apps/sandbox-2.5 multilib

Spróbuj cofnąć u siebie.

Pozdro
8)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum