Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
No Simultaneous Access 2 CD/DVD in PCManFm&K3b[SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CaptainBlood
Guru
Guru


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 445

PostPosted: Sun May 25, 2014 2:04 pm    Post subject: No Simultaneous Access 2 CD/DVD in PCManFm&K3b[SOLVED] Reply with quote

Hi dear all,

As of the time I write this message the issue seems more & more logical 2 me...:oops:
Nevertheless, I'd like 2 have alternatively access to CD/DVD in PCManFm & in K3b 4 burning.

In order 2 have K2b working I removed the cdrom entry in /etc/fstab as advised...
That's probably the reason why it doesn't appear in PCManFm :D

gvfs is installed with all flags set 2 off but udev & udisks.
libfm is installed with all flags set 2 off but automount & udisks.

Maybe some1 has faced & solved a situation alike? Any clue 4 that dilemma?:roll:

Thanks 4 ur attention.


Last edited by CaptainBlood on Thu May 29, 2014 9:05 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
VoidMage
Watchman
Watchman


Joined: 14 Oct 2006
Posts: 5830

PostPosted: Wed May 28, 2014 3:38 am    Post subject: Reply with quote

Could you explain what the problem is in more detail ?

Is it that inserted CDs don't trigger pcmanfm automount dialogs or that the drive doesn't appear on the drive tab or perhaps something completely different ?
Back to top
View user's profile Send private message
CaptainBlood
Guru
Guru


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 445

PostPosted: Wed May 28, 2014 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

Oops, just figured my today msg has gone to the wild... ie unsent before closing browser. :wink:
Sorry for this confusing issue description.

Neither CD triggers Pcmanfm automount, nor the drive list displays the.media.
Drive keeps spinning.

Didn't give manual mount a try yet, though.

Thanks for your attention, interest & support.
.
Back to top
View user's profile Send private message
CaptainBlood
Guru
Guru


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 445

PostPosted: Thu May 29, 2014 9:02 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

My bad :oops:, problem seems solved if not inconsistent as I was re specifying it.
Maybe due to weird media format in the first place.

Thks 4 ur attention, interest & support.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum