Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
emerge xf86-video-vmware-13.0.0 failed [solved]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OPelerin
Guru
Guru


Joined: 17 Jul 2004
Posts: 328
Location: Belgium

PostPosted: Sat Mar 09, 2013 2:31 pm    Post subject: emerge xf86-video-vmware-13.0.0 failed [solved] Reply with quote

compilation terminated.
In file included from /var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0/saa/saa_pixmap.c:29:0:
/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0/saa/saa_priv.h:51:22: fatal error: mibstore.h: No such file or directory
compilation terminated.
make[2]: *** [libsaa_la-saa_pixmap.lo] Error 1
make[2]: *** Waiting for unfinished jobs....
make[2]: *** [libsaa_la-saa.lo] Error 1
In file included from /var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0/saa/saa_unaccel.c:29:0:
/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0/saa/saa_priv.h:51:22: fatal error: mibstore.h: No such file or directory
compilation terminated.
make[2]: *** [libsaa_la-saa_unaccel.lo] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0_build/saa'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0_build'
make: *** [all] Error 2
* ERROR: x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0 failed (compile phase):
* emake failed
*
* If you need support, post the output of `emerge --info '=x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0'`,
* the complete build log and the output of `emerge -pqv '=x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0'`.
* The complete build log is located at '/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/temp/build.log'.
* The ebuild environment file is located at '/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/temp/environment'.
* Working directory: '/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0_build'
* S: '/var/tmp/portage/x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0/work/xf86-video-vmware-13.0.0'

>>> Failed to emerge x11-drivers/xf86-video-vmware-13.0.0, Log file:

Any ideas?
_________________
Olivier PELERIN


Last edited by OPelerin on Fri Mar 15, 2013 8:15 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
nuzzy
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 21 Jul 2003
Posts: 106
Location: NH, USA

PostPosted: Sun Mar 10, 2013 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

Did you ever fix this? I'm seeing the same thing.
_________________
VMware Fusion on a Macbook Pro running Gentoo
Back to top
View user's profile Send private message
OPelerin
Guru
Guru


Joined: 17 Jul 2004
Posts: 328
Location: Belgium

PostPosted: Mon Mar 11, 2013 6:48 am    Post subject: Reply with quote

mibstore seems deprecated

http://patchwork.freedesktop.org/patch/11834/

vmware should not call that function any more...
_________________
Olivier PELERIN
Back to top
View user's profile Send private message
OPelerin
Guru
Guru


Joined: 17 Jul 2004
Posts: 328
Location: Belgium

PostPosted: Fri Mar 15, 2013 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

emerged xf86-video-vmware-13.0.0-r1 just fine.

Problem solved
_________________
Olivier PELERIN
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum