Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
AMD branding - SOLVED
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sale
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 May 2004
Posts: 145
Location: ljubljana / slovenia

PostPosted: Thu Feb 28, 2013 11:40 am    Post subject: AMD branding - SOLVED Reply with quote

Hi guys!

Any idea why I have in lower right corner of my desktop AMD logo and TESTING USE ONLY written under it?

I use fglrx driver. How to get rid of that ugly thing?

Thx, sale


Last edited by sale on Thu Feb 28, 2013 7:45 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
lexflex
Apprentice
Apprentice


Joined: 05 Mar 2006
Posts: 168
Location: the Netherlands

PostPosted: Thu Feb 28, 2013 1:29 pm    Post subject: Reply with quote

Seems to be addressed in earlier posts:

https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-926710-start-0.html


Alex.
Back to top
View user's profile Send private message
sale
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 May 2004
Posts: 145
Location: ljubljana / slovenia

PostPosted: Thu Feb 28, 2013 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you Alex, this:

Quote:
Did you try adding 'disable-watermark' to your /etc/portage/package.use

Code:
x11-drivers/ati-drivers disable-watermark


from the thread that you linked me to did the trick.

Sale
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum