Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Solved] Performance issue when Running gorg
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
biergaizi
n00b
n00b


Joined: 18 Dec 2011
Posts: 41
Location: Beijing, China

PostPosted: Sat Feb 02, 2013 6:39 pm    Post subject: [Solved] Performance issue when Running gorg Reply with quote

I'm going to make a Gentoo local community.
I follow the Documents (http://www.gentoo.org/proj/en/gdp/doc/gorg.xml), setup gorg and Apache, I got a local Gentoo website!

But there is a performance issue: It is really slow to load http://www.gentoo.org/proj/en/, it takes more than 1 minute.
I tried gorg built-in server, Apache and Lighttpd, but the issue still exist.

Code:
Feb  3 01:42:45 www gorg[2559]: DEBUG /proj/en/index.xml not cached because it needs remote resources
Feb  3 01:42:45 www gorg[2559]: HIT   tux "GET /proj/en/ HTTP/1.1" 200 21571
Feb  3 01:42:45 www gorg[2559]: DEBUG GentooServlet is invoked.
Feb  3 01:42:45 www gorg[2559]: DEBUG Cache hit on /doc/en/articles/index.xml failed: (Cache subdir does not exist)


It seems gorg won't cache /proj/en/index.xml, it caused the issue.

How can I resolve it? Thanks a lot!
_________________
Keep It Simple, stupid.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum