Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
cant access forum lately..
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bia
n00b
n00b


Joined: 27 May 2011
Posts: 65

PostPosted: Mon Nov 26, 2012 3:52 am    Post subject: cant access forum lately.. Reply with quote

been trying to access forum lately and keep getin this messsage
Code:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Back to top
View user's profile Send private message
paulj
Guru
Guru


Joined: 30 Sep 2004
Posts: 338
Location: Wales, UK

PostPosted: Wed Nov 28, 2012 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

I haven't seen that here. Have you tried to clear the cache on your computer, or tried with a different browser? Maybe that would help?
Back to top
View user's profile Send private message
sikpuppy
n00b
n00b


Joined: 12 Jun 2012
Posts: 34
Location: Central Coast, NSW

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 4:11 am    Post subject: Reply with quote

paulj wrote:
I haven't seen that here. Have you tried to clear the cache on your computer, or tried with a different browser? Maybe that would help?

I am getting the same message, but only for the OTW subforum, I seem to be able to reach other parts of the forum easily.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum